Contest Gadget Impian

10:18 am


Blog Denaihati kembali dengan contest terhebat sebagai penutup tirai tahun 2011. Gadget Impian? apa gadget impian yang anda impikan tapi belum mampu untuk anda miliki?

Saya sertai contest ni sebab saya ada satu gadget yang dah lama saya impikan tapi saya rasa smapai bila-bila pun tak mampu nak beli. saya impikan Macbook Pro tentunya. untuk apa? penting untuk blogging, buat kerja, dan assignment yang menimbun. kalau boleh, saya nak sangat Macbook Pro ni untuk saya gunakan masa final year saya di UTP. mudah-mudahan saya dapat siapkan kerja saya dengan lancarnya bila guna Macbook Pro. cewahh~

Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak

You Might Also Like

5 comments

  1. macbook Pro?? bestnya..harap2 impian kan jd kenyataan satu hari nanti..insya Allah

    gud luck

    ReplyDelete
  2. macam awesome jer!! :) nakj oin gak lah. hehehe...

    ReplyDelete
  3. Tahniah sebab dapat join, sedih sebab blog saya tak layak. Gud luck ye..

    ReplyDelete
  4. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S