AF buhsan + sayang tomok lebeyh. wtf?

7:35 am





huh huh. akhirnya keluar dari ceruk hutan beranang. untuk sehari. hahaha. esok akan kembali ke ceruk hutan itu semula. hanya kerana assignment encik W. hanya kerana mu. lalala. ayat jiwang saja sejak2 akhir ini kerana sindrom rindu kepada encik bf sudah berada di tahap gaban. *darl, bila mahu jenguk saya disini?* mengapakah ke kuala lumpur? AF. lalala. saya bukan lah peminat setia AF. tiada afundi kerana tiada pernah rasa mahu menderma kepada astro. semasa entry ini ditaip *10:42 pm* masih belum ada sesiapa menang. mungkin kah hafiz? isma? yazid? akim? aril? saya sangat gemar sama aril tapi hati ini merasakan hafiz yang akan menang. mengapakah? ini yang kita tak tahu. hahahaha.

berbalik kepada cerita asal. menumpang cik fara ke kuala lumpur tengah hari tadi. sedang mengumpat2 encik W dan encik H bersama cik fara *maaf encik kerana mengumpat, jangan pootng markah kami* tiba2 kelihatan CAN 13. apakah? encik H kah itu? oh no. hanya mampu tersenyum sambil sms encik H. lalalala... nanti jumpa kat kuantan jangan lupa saya ya encik H. *ish sama lecturer juga kamu mahu skandal kah?* tiba di kuala lumpur pada pukul berapa ya? lebih kurang pukul 2 mungkin. then terjumpa sama adik ku; ika. kami ke sg.wang. shopping2 mangga di giant sg.wang *apa kejadahnya shopping mangga kat sg.wang?* then kami ke KFC. makan sehingga kenyang dan kami ke times square pula.

Photobucket

oh! terjumpa siapakah? si dia bernama shah indrawan a.k.a tomok. *harap maklum, saya peminat tomok sejak 9 tahun yang lalu* apa lagi? menangkap gambar lah. lalalala. dah ah ambil gambar ketika hujan. apa kejadahnya? lalalala... bergerak ke setapak dan tiba pukul 6.00 petang. sambil makan donut krispy kreme yang dibeli di time square, kami melepak di kedai makan. dan berjumpa pula cik amirul yang gila + sewel. lepak2 sehingga pukul 7.00 malam , dan sekarang saya bersama assignment BIT saya sedang menonton AF yang buhsan. oh!

and....keputusannya...

memang dah dijangka. betul pulak saya teka...

1 = hafiz
2 = aril
3 = akim
4 = yazid
5 = isma

sudah di agak!

You Might Also Like

6 comments

  1. walau tak follow Af dr 1st..juz tgk minggu ke9 dan final..tapi support gila dkt hafiz..pssstt..tp xmgundi pun..haha..
    tapi serono gila hafiz menang..xsuka aril..TAK SUKA ARIL!!..haha..maaf peminat2 aril..hehe..

    ReplyDelete
  2. HAHHA , tomokkk ! :D heee , cehh , donut uh kakak ckap tasedap en ? tgok cam sedap , HAHAHA , heee , yeahhh , aril num 2 okeh jugakk , TASUKA sudaa ! HAHAHA

    ReplyDelete
  3. farin;
    saya suka ARIL!! tapi saya mmg tahu HAFIZ yg akan menang. lalala.

    ReplyDelete
  4. syud; haha. donu tu mahal. rm 2.80 sebijik. bek makan J.CO. lagi sedapp. yeah ARIL no 2. perasaan ta, kalau yg afundi masuk konpem dapat no 2. haha

    ReplyDelete
  5. ahh!!!!mncii nyer tgk cik rara ngan tomok..jelos nih!!hihi..xper2 nnt cik ainy snap pic mnyak2 ngan bf cik ainy..msti cik rara jelos nnti..hahahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha. tak herannnnn . bweakkkk :p

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S