TOMOK kaya?

8:55 pm

Salam perantauan dari Kuala Rompin, Pahang. What? Merantau la sangat. Hahaha. Cik eyra ber-blogging dari kampong halaman tok dan tok’ki tersayang ini… sudah dua hari di sini. Baru hari ini ada kesempatan untuk berblogging. Semuanya gara-gara sebuah novel cinta bertajuk “Cinta Photobucket Dua Jiwa” hasil karya Rania Firdaus. Best la jugak sampai ralit membaca cuma jalan cerita nya lebih kurang dengan beberapa novel lain. Ya, memang hampir sama. Takpela, penulis nya juga masih muda. Keep up the good work, cik Rania! Photobucket Oke oke. Berbalik kepada cerita asal. Cik eyra berada di kampong kerana melakukan sedikit persiapan perkahwinan. Oooppss! Bukan cik eyra yang mahu berkahwin tetapi sepupu-sepupu cik eyra., adoyaii tahun ini tahun paling ramai kahwin! Sampai pening kitorang nak ke majlis yang mana satu. Yang pasti, saya mahu ke Alor Star, Kedah 7 jun ini! KEDAH!! I’m Coming. Photobucket Ewahhhh…teruja terlebeyh sudah. *psssttt…cik ainy, mahu ikut kamu balik ke espie boleyh? Weee~ gatal!*

Oh ya, di kesempatan ini… *mengapakah cik eyra skema sgt ini?* saya cik neyra shazeyra mahu mengucapkan tahniah kepada cik nur sharafina a.k.a cik ynaa. Selamat bertunang dear! Sorry tak dapat datang pula. sedang bercuti la. Nanti kahwin jangan lupa jemput ya! Nanti cik eyra bawak hadiah besar! Kotak je besar kot. Photobucket

Oh sangat kecewa semalam. Di sini tiada 8tv! Mahu tengok oiam. Saya peminat Tomok oke? Sejak sekolah lagi… *tiba2 terasa mahu geledah almari lama mencari poster tomok sewaku berusia 16 tahun itu…* tomok sudah kaya! Cepat2 isi boring kawen… masuk meminang tomok cepat.. hahaha… ramai sungguh yang mahu kahwin sekarang. Sepupu-sepupu saya; wani, kak ayu, kak long ila, abg andy sudah mahu kahwin… kawan-kawan juga buat saya jeles… cik kika dengan babynya nini iu sangat lah buat saya rasa jeles… cik fieda pula sudah beberapa minggu bernikah… Tiba2 terasa mahu kahwin pula. ish ish… lambat lagi itu. Tunggu cik ujie kahwin dulu. Hahahaha…Photobucket

Oke oke. Stop stop! Kerja banyak tertangguh ini, ber-blogging pula. maaf tiada entry bergambar kali ini kerana broadband ini sangal lah slow di sini. Tiada rasa semangat mahu upload gambar. Maybe next time, akhir kata, sila lah jenguk2 ke blog adik ipar ku;
cik ainy! Photobucket

You Might Also Like

2 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S