website management

11:44 pm

website management nama diberi. itu lah subjek yang buat cik eyra gila untuk 1 minggu! wtf?? *sape suruh tak buat website tu awal2. kan dah padan muka...* finally, website itu sudah berjaya di-enhance kan! yeah. cuma tinggal report website tak setel lagi + repair assignment quality management pronciples + repair assignment business IT implementation project + presentation website. huh? apa lah yang cik eyra bebelkan nama2 subjek nya ini. adoyaii. betapa sukar nya hidup di alam HND ini. walaupun kami tiada final exam langsung, tapi assignment tetap banyak! bila entah mahu abis hidup di alam HND ini. semester 6 sudah, cuma tinggal semester 7 sahaja sem depan. then practical pula 3 bulan. oh complicated nya hidup ini! apesal lah course ini sangat lama? bila mahu abis? stop stop. sudah meluahkan perasaan pula akibat jeles tgk rakan2 lain sudah abis belajar. dalam hati berkata; "takpe2. aku kan higher national diploma maka memang lama sedikit belajar. nanti degree kejap je. takpe2..." ceth! memang saja nak sedapkan hati sendiri. huhuhu.

p/s: cik sue, malam ni aku camping kat umah ko lagi. kita buat report pulak. :)

You Might Also Like

2 comments

  1. pertamaxxx

    jarang-jarang etha dpt pertamax... diem dulu ah bentaran yg penting dpt pertamaxxx..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S