award from cik mira.

6:14 am



I got this award from cik mira
thanks darl!

The Rules and regulation

1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.
da letak dah ni. dengan susah payah nya.

2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.
bukan 5 fakta..banyak fakta pon boleh...
• nama diberi; cik mira ;)
• kenal kat blog. Mana lagi? Hahaha.
• mata beliau chantek. Saya suka tengok matanya.
• sudah berpunya maka guys, no ngorat2 cik mira oke?
• same hobby; bowling!

3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih
• masih struggle mcm nak gila di mpcb.
• sudah berpunya. Oops!
• masih muda. Tapi akan bertambah tua ogos ini.
• suka blogging tanpa memperdulikan assignment nya.
• tidak pernah mempercayai sesiapa.
• hatinya selembut tisu.
• sering bertanya kepada diri sendiri; bila lah nak abis belajar ni?
• berusaha untuk kurus tapi masih tidak berjaya.
• suka membuat kacau bilau di department computer.
• jatuh chenta pada cik bulan dan cik bintang setiap malam.


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka.
• vujie – die cumel. Suka main blythe. Jiwa masih muda.
• farina – sedang menikmati cutinya yang indah.
• syuddy – sepupu yang tidak membesar sehingga sekarang ni pun.
• anne – kakak sayang! Seorang pinkish.
• rara – seorang penchenta HK.
• yamakasi – sahabat kuh yang macho. Sila masuk meminang beliau.
• adek ierah – adekku yang ku kenal dari blog ini.
• Hillman – juga adek yang kenal dari alam maya ini.
• fakhrin – adek ku yang juga kenal di alam maya dan kini seorang junior college kuh.
• jengkoi – blogger yang baru cik eyra kenal.


You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S