doll lagi?

9:57 pm

Photobucket

Photobucket


mari2 beli doll!
limited!
sebab ade 11 ekor only!
RM 7.90 jek!!
murah kan?

curly hair - colors:
brown, purple, pink, blue, grey, red, blue, black

straight hair - colors:
blacks (ade 3 ekor)


sape bayar dulu diek dapat okayhh??
^_^


pink - reserved by ainy
red - reserved by kak ara
black - reserved by feeza
brown , grey , red black & blue black - reserved by rara

*reserved tak semestinya dah sold out. sape bayar dulu die dapat oke?

You Might Also Like

10 comments

  1. nak coklat , merah , hitam , purple :D eh pink tu dah sold out ke apa ?
    T_________________T

    ReplyDelete
  2. yang.. merah ngan pink dah ade org cop dulu dah. tp tak sure diorg nak beli ke tak. u nak beli ke dolls i ni? :p stok rambut lurus tak sampai2 lg pulak. :p

    ReplyDelete
  3. ala kalau dolls baru yang merah hitam tu ? T_____________T

    ReplyDelete
  4. merah hitam tu takde sape lg nak sbb i br je ltk gmbr tu. hehehehhe

    ReplyDelete
  5. okay cmni lah . kalau u blh tggu hari jumaat ni i bank in dekat u boleh ? i nak warna coklat , kelabu , merah hitam & biru hitam . confirm . and harap u boleh tunggu lah T____T really want it :(

    ReplyDelete
  6. purple tamo ke rara? hehehe. oke jek. ta kesah la. lgpon minggu ni final week i kat kolej. busy jugak ni smpai jumaat. hahaha

    ReplyDelete
  7. ok . jangan bagi kt org lain tau .
    nangis i nanti . thankyou dear
    happy sangat ni nanti dapat dolls banyak2. so macam eh ?
    u email i no account u and brapa eh kena bank in ?

    ReplyDelete
  8. hahaha. nanti i email u. ish kalau shopping diek ni mcm hape je. seme nak. hahahaha. mcm ujie jugak. :p

    ReplyDelete
  9. hye dear..semua doll tue dah sold out ke???klu ade lagi i nak beli..;D

    ReplyDelete
  10. anonymous; ade lg. mahu beli? kamu siapa. nape idak tinggalkan link.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S