hang-out.

6:46 pm

UPDATE: hang-out di ampang superbowls, metro point kajang.


Sangat teruja untuk ke metro point petang itu. Semuanya gara-gara cik eyra ke laman blog cik mira dan membaca entry “aku dan dia”. Dush dush !! promote blog cik mira pula. then bersama planning yang mengejut, cik eyra dan rakan-rakan bersiap ke metro point. Menaiki bus pukul 3.30 pm, then kena pulak tukar bus tgh2 jalan *gewdik betul la uncle driver ni*, kami tiba pukul 4.15pm. oh masih ada masa sebelum pukul 5.00pm. tunggu cik anep dan cik iji tiba. Oh sempatkah mereka? Kami mengejar masa sebelum pukul 5.00 pm kerana kami mahu guna student price. Murah sedikit *takde duet juga mahu main bowling*. Sebelum ke tempat bowling, kami menghabiskan masa di booth jual cute items! Sangat banyak item hello kitty. Cik ujie dan cik rara pasti teruja jika ada bersama kami. Thanks aunty kedai itu yang melayan kami mencuba segala item tapi tak beli2. Hehehehe… kami ke bowling sebab dah pukul 4.30pm. kemana entah mereka semua ini tidak sampai2. After pay rm22.50 di kaunter, dan mendapat lane 21… kami mulakan game pertama kami tanpa mereka. Aduh! Teruknya performance. Sangat memalukan. Sudah lah lane bowling itu tersekat sahaja. Kesian abg technician yang kacak itu. *oopsss…terlebeyh sudah…*



Photobucket

cik sue dan cik iji sedang bertarung!

Photobucket

1st game! kalah teruk.

Photobucket

2nd game! kalah lagi.

Photobucket

cik anep vs cik iji.cik anep menang!




Pukul 4.55 pm, cik anip dan cik iji pula tiba di sana. Oh masih sempat !! lalalala…kami menukar lane ke lane 13 dan mereka pula di lane 14. Bermain bowling, menangkap gambar *thanks to the bowling staff yang kacak itu…* dan kalah kepada cik sue, tapi kami tetap enjoy !! Yeah yeah !! then, makan waffle *cik anep belanja* sambil bermain bowling sangat lah seronok.



Photobucket

kami berlima yang sedang enjoy di kala assignment yang berlambak!

Photobucket

makan2 waffle!

Photobucket

cik fara dan cik sue!

Photobucket

cik sue dan cik iji!

Photobucket

cik fara dan cik iji!

Photobucket

kununnya macam pro je lah cik iji ni!

Photobucket

cik eyra bersama cik iji yang malu2 penguin.

Photobucket

cik eyra dan cik fara yang kepenatan.

Photobucket

cik sue dan cik fara yang letih.


After habis bermain bowling, kami ke game arcade untuk main tembak2. that tyme kecoh jap. tertanya-tanya dalam hati... "apesal duet aku tinggal rm3 je ni?" omaigod. tadi bayar bowling tak amek balance! arghh.... terkejar2 ke kaunter. naseb bek akak tu ckp, mmg ade lebih rm30 lpas diek close accoun td. thanks god! then after buat report, sign2 semua... dapat la balik rm30 tu. fuhhhh !! selamat... then, cik eyra ke plaza metro kajang pula untuk bertemu dengan adik angkat; sofia. After met sofia, dapat call dari mereka suruh cik eyra ke metro point semula. Adeh!! Jalan kaki semula… kurus lah lepas ni. After some discussion, kami plan mahu ke medan sate kajang haji samuri. Dush dush, bang !! jalan kaki lagi and patah balik semula ke sana ?? korang semua memag saje je bagi cik eyra jalan kaki banyak kali. Cik anep belanja kami semua makan. Thanks cik anep !!



Photobucket

kami model pepsi.

Photobucket

cik eyra dan cik fara terlekat di dinding.


Photobucket

kami mencapap di eskelator.


then selepas makan dengan jaya nya, *cik sue makan banyak!!* kami ke bank sebentar dan menaiki bus. Then suddenly, cik nowa *houzmate kuh* sms. “mahu join karoke tak?” nak nak !! turun semula bus itu selepas membazir rm 1.50, cik nora dan encik bf ambil cik eyra di metro kajang. Ke ceria box, cik eyra tidak menyanyi. Hanya melihat mereka sahaja. Then, kedai mkn pula di rinching, sebelum ke beranang. Oh sangat penat !! terlalu aktif pula hari ini. Ber-blogging lagi di kemudian hari. Noktah.

You Might Also Like

10 comments

  1. hahah trime kasih cz promote blog i. ahaks. :P gile kalah teruk u neyra. kne warm up lagi tu. hhaha btw u study kat mane?? beranang? jauh tak nk g metro point tu?

    ReplyDelete
  2. hahaha. syg oit, i ta dapat bowl yg oke smlm. nak bowl 9kg tp yg ade berat2 and terlalu ringan pula. :) tak jauh. ade la dlm sejam. :)) study kat kolej professional mara beranang.

    ReplyDelete
  3. dah ah smlm ade kes sket kt bowling. hahaha. lupa amek balance duet kat kaunter

    ReplyDelete
  4. ehem. sengaja la tu buat orang jeles HK. haha.

    ReplyDelete
  5. pic cik sue wit cik iji..
    cute sgt

    ReplyDelete
  6. la bole plak tak amek duet haha kusyuk tgkk abg techn eah?
    :P

    ReplyDelete
  7. masa tu ta nampak abg2 kacak lagi lah cik mira. tp mungkin sbb terpegun melihat pengkid2 yang jaga cashier itu atau pun mungkin sebab terlalu teruja nak main bowling. hahahaha.

    ReplyDelete
  8. pengkid? macam tahu je yg mana. ari tu time maen pon ada pengkid juga.
    pegi toilet jumpe mereka
    sdg mengutuk2 rakan sekerja mereka
    kesian kakak yg kne kutok tuh
    hhaha

    ReplyDelete
  9. lalalala. oh ye? sama lah. masa i mintak rm30 yang lupa amek itu, akak yang jaga tyme tu ckp staff pengkid tu da balik. abis lah duit. muka akak tu pon unjuk cm ta ske jek kat pengkid tuh. lalala. naseb dapat juga duit. haha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S