kahwen jugak aku akhirnya.

9:56 am

Photobucket

adeh. sangat penat gile. apakah? cik eyra ke ECM yesterday with my sis and cik eyra jumpa classmate lama. si nazib tu memang la. ske hati jek kata cik eyra gemuk. ciskek! ta pe2. nak kurus ni. then hang out kat ECM, shopping kasut beberapa pasang kat brands outlet, perfume + lotion at bodyshop. huh bankrup la adek cik eyra. hahaha. *pssttt..nanty la bayar balik duet perfume* then apa lagi, balik la.

Photobucket

after that, kemas2 baju and pergy bandar semele. ke mana? pergi ECM lg. beli big apple donut. hahaha. 12 bijik! then waiting for my aunt dr kedah... kul 4.30pm sampai kami trus ke rompin. mengapa kah? pulang ke kampung la. lalala. gembira nya hati.


balik kampung... ooo... balik kampung...

tiba sahaja di kampung, terus busy! lalala. wedding wani dan azhan la buat rumah ini busy. luar biasa. and then lalala...lalalala...malam trus tido. keletihan sampai kan tak sempat menunggu hubby sayang pulang dari kerja. eh mengapa sebut2 tentang encik bf ni? saje je cik eyra buat iklan. hahahha.

Photobucket

then tiba la hari ini. eh cepat betul. ayat-ayat dia atas tu ditaip dengan pantas. ringkasan dan sinopsis perihal diri. aduh sangat sibuk. mahu blogging juga tergesa-gesa. ini sudah malam baru update. semua gara-gara sibuk. sehingga make up juga tiada masa mahu remove.

Photobucket

selamat juga nor hazwani akmal binti harudin dan mohd azhan bin haruddin di nikahkan tepat jam 9.35pm di rumah nenda tersayang dengan 3 kali lafaz. what? mengapa 3 kali? nervous kah? lafaz pertama di cancel kan kerana tok kadi nervous dan azhan juga salah lafaz. lafaz kedua cancel kerana tok kadi salah sebut nama. aishhh...tok kadi pun nervous? lafaz kali ketiga barulah sah. lalala. susah betul nak kahwin.

Photobucket


tapi sumpah tok kadi tu lawak. mengapa? 1st; dah la discuss pasal nama pengantin pun lama. semuanya gara-gara nama bapak sama. one more, nama pengantin perempuan dengan nama bapak perempuan a.k.a pakcik cik eyra tu lain-lain. salah eja masa pendaftaran je. 2nd; sepanjang majlis tok kadi buat lawak sampaikan rasanya kalau beliau masuk raja lawak juga boleh menang. 3rd; after upacara batal air sembahyang dan sebagainya tiba-tiba tok kadi panggil pengantin mengadap. adeh engat kan nak bg ceramah ke hape. rupa-rupanya, dia keluarkan handset canggihnya dan ambil gambar. katanya mahu buat kenangan. lawak betul sampai 1 rumah gelak guling2. gila kool! *tok...nanti nikahkan saya dan hubby ya*

Photobucket

maka, kami juga sempat lah ber-posing di atas pelamin yang indah itu. dan juga bersama duit hantaran yang sangat cantik dan tiba-tiba terasa sangat lah kaya. wahhhh..banyakkk nya duet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket


selepas itu, pengantin perempuan buat kejutan pula kepada pakcik kami. oh! birthdayy pak njang rupanya! apa lagi? sesi memotong kek lah. and selepas sesi bergambar semua, kami pun keletihan sudah. tapi sempat lagi ber-online. anywayy, nanti cik eyra update lagi bersama photo banyak2. oke?

You Might Also Like

4 comments

  1. Wakaka.lawak la. :P
    akak, bila agaknya akak nak kawen? ;PP hiik.
    *jangan lupa jemput irah kalo nak kawen nanti.

    ReplyDelete
  2. irah; oit lambat lg kot. hahaha

    ReplyDelete
  3. neo; yeah. i nak balik kolej smele da sok.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S