misi berjaya. baannngg!

8:10 am

duhh!

misi mustahak berjaya!

pencarian sang baju hijau berakhir.

akhirnya ketemu juga dengan sang baju hijau.




errr...

ketemu juga bersama sang baju hitam putih tadi.



nak! nak!

sambil melihat kewangan yang tidak kukuh.




permohonan

BATAL!

finally;

hanya kain berwarna hijau berjaya dibeli.

ceth!


You Might Also Like

8 comments

  1. dahh 2 beli ker x?
    xsaba aku tgu misi ko ni..
    :p

    ReplyDelete
  2. john; ini adalah misi mencari baju baru. hahaha

    ReplyDelete
  3. hannie; haha. aku beli kain kaler hijau jek nak wat baju kurung. ta siap lg. dah siap aku post. bg aku masa 3 hari untuk siapkan kain tu jd baju + berhempas pulas jahit manik pada baju. hahahaha. yg itam putih tu ta bli. bajet lari nak bli baju yg da siap. mahal dowh kat kuantan. aku rasa aku bli kain kot then nnty jahit ah jd baju. *bukan aku jahit...tempah jek....* hahahahah. :))

    ReplyDelete
  4. baju raya i thn ni pon kaler ijau. haha beli kaen time kat sarawak ari tuh bahaha

    ReplyDelete
  5. hahaha. baju hijau ni for wedding couzin i tu la....raya lain cte

    ReplyDelete
  6. hahaha. baju hijau ni for wedding couzin i tu la....raya lain cte

    ReplyDelete
  7. hahaha. baju hijau ni for wedding couzin i tu la....raya lain cte

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S