kerja... kerja... kerja... i need $$$

3:48 pm

kerja? omaigod. pagi semalam, tanpa planning ape2 cik eyra ikut cik lina dan cik farah ke tesco. temankan mereka mencari kerja part time. di tesco semenyih, jalan2 sahaja. mereka isi borang bagaikan nak jawab exam ja. kita kan tiada final. mungkin mereka mahu rasai apa itu jawab exam dan soklan banyak2, maka mereka pergilah isi itu borang part time di semua kedai. tiba di kfc, tangan ini gatal juga isi borang. then..suddenly, jeng...jeng...jeng... hah! dapat call petang itu masa tgh tidur. adehhhh. malas betul nak gi KFC semula time tu. dah dapat kerja? what the fish. cik eyra saje je gatal2 apply tadi. haha.tapi takmo la iu kerja. then lepas gi kfc, bergurau senda bersama iu manager nama razily yg datang dari sabah... kami tidak ahu mahu kemana lagi. maka, berjalan-jalan la sambil membuat hati ini gumbira. then ternampak vacancy di pharmacy. apply lagi! lalalala. tangan ni gatal betul lah. :)

jalan-jalan sambil berfoya-foya, sempat ke arcade game. ape lagi? lepaskan tension anda! yeah. main game ketuk2 serangga iu. ngennnnggg....ngennnggg... kuang ajor betol ler kamu semua amek gambar cik eyra tgh main ketuk2 ya. then ke kedai2 yang ada. aduh! jatuh chenta sama baju. mahu beli baju itu utk ke wedding cik hazwani dan cik farah adilliah. rm79? rm109? omaigod. tiada duet. i need $$$. sapa mahu belanja saya? sila bank in ke account maybank saya. terima kasih ya. heeeee.....

otak merenk. website encik hafiz tiada mula apa2 lagi. repair encik zaidi dan puan azyan juga tiada pergerakan lagi. hahahaha. tapi blogging masih sempat juga. itu lah al-kisah cik eyra yang malas. lalalala. apa mahu jadi ini? pegi buat kerja! :p


p/s: kepada tenaga pengajar saya, saya ada beli sedikit hadiah buat kamu semua. sila nantikan dengan penuh debar.

You Might Also Like

2 comments

  1. kah3 seronoknya apply2 kerja tapi tanak kerja.. haha..
    tenaga pengajar?? woaa dah serupa AF dah u.. hik3..

    ReplyDelete
  2. hihihi. i mmg gatal g apply. nk keje tp sem dpn lah :)

    mmg la. i kn masuk af7. lalalala....

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S