anugerah juara lagu 24

7:34 am




gambar: credit to TV3



CONGRATULATIONS to AIZAT sebab menang anugerah juara lagu!!

aku malas nak cakap banyak sebab aku rasa pening lalat dah nengok mentions twitter semua cakap pasal #AJL24. terbaikk wooott!! aku tinggal seminit jek pon korang duk mention banyak2. and kredit kuh juga habis tweet guna SMS. hahahaha. dan mulai esok juga, Facebook aka mukabuku akan merudum populariti sebab pengacara AJL24 sebuk duk cakap pasal twitter!

Anugerah Juara Lagu 24 winners:

Vokal Terbaik: Black - Aku Rindu Sayang Kamu

Persembahan Terbaik: Aizat - Kau Aku

Tempat ke-3: Faizal Tahir - Bercinta

Naib Juara: Yuna - Dan Sebenarnya

Juara: Aizat - Pergi

yeah, aku update blog sambil tengok AJL 24. hahahahaha!

You Might Also Like

3 comments

  1. aizat men tipu..dua2 die nk menang..xaci..huhu..heheh..cpt jerk update..haha

    ReplyDelete
  2. suke aizat punye persembahan...
    die ngan budak tu mcm sebijik jer
    adik die ker??

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S