thank you Lucy Angel!

1:08 am



tika saya melihat entry di blog ini: http://littlemsangel.blogspot.com/ , sumpah saya rasa nak jerit lompat bintang tinggi tinggi sebab tengok nama saya tertera indah di situ.

"Hadiah Pertama: Bagi yang memenangi tempat pertama akan disembahkan dengan topup berjumlah RM50 dengan seikhlas hati daripada pihak penaja aka aku lah tu. Dan pemenang dia adalah..."

apesal saya teruja sangat? well, i am the winner! of course lah teruja gila. selalu menang contest tak pernah dapat hadiah best mcm ni. TOPUP RM50 okayh!! last saya menang topup paling banyak pun RM15 dari contest blog cik aple! fuh fuh. rasa nak senyum sampai keluar office kejap lagi.

ini jawapan terbaik tulus dari hati yang ikhlas rasanya:




Thank you Miss LUCY ANGEL!!

and you are my angel. i love youu babe! ♥




You Might Also Like

2 comments

  1. menarik tertarik mmg daboom lah.. hehehe. weh, pesal kuar gmbr makanan tgh mlm buuta ni? bikin lapar gue deh..

    p/s:blinking tu! terharu ni.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hahahhahaha i pon lapar. td tdo...lewat post entry. hahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S