hidup berani bukan untuk gagal selamanya

7:31 am


duet masyuk menandakan sedikit sebanyak wishlisht termakbul. yer terima kasih lah. walaupun wishlist no 1 saya tidak dimakbulkan, tapi sedikit sebanyak dari wishlist 2010 saya sudah termakbul. ya,
HIDUP BERANI UNTUK GAGAL! aku akan terus berusaha supaya kegagalan arwah 2009 tidak akan berulang lagi.

Photobucket

korang tahu rutin hidup aku sekarang macam ne? pagi bangun pukul 6.30 am, mandi pakai baju siap semua lah yang patut, then tidur semula sampai 7.30 am. walaupun masa yang ada 5 minit pun, aku akan tidur jugak. masa itu emas. hahaha. bangun tidur dengan tudung herot berot tu aku siap pergi masuk kereta untuk tidur lagi. hahaha tak biasa dowh bangun pagi sangat! macam zaman pergi sekolah. sampai office ayah aku, aku sambung tidur dalam kereta lagi sampai lah 8.25 am. then pergi office aku pukul 8.30 am sampai. kerja sampai nak pengsan sebab aku HIDUP BERANI UNTUK GAGAL! balik dalam 5.30 pm or 6.00 pm, aku layan cinta balqis kejap, then tidur pukul 8.00 pm! memang tak senonoh disitu. pukul 10.00 pm aku bangun, online kejap. pukul 12.00 pm aku tidur. aishhh memenatkan betul! tapi...

Photobucket

usaha berbaloi-baloi bak kata penaja utama,celcom. memang mentipu sebab langsung takde kena mengena. tadi boss aku bagi gaji. oh yeah!! semua orang boleh pergi main jauh-jauh tanpa niat di hati nak pow aku dengan gaji pertama aku. boleh lah dikatakan gaji pertama. untuk december 2009 aku kerja 5 hari je. baru start kan. so yang kat atas ni gaji untuk 5 hari jasa aku taburkan. sikit jek la. tunggu 5 haribulan febuari nanti aku tayang banyak sikit duet gaji. terima kasih juga untuk Lucy Angel sebab bagi aku topup RM50 sebagai hadiah aku menang contest. sekarang semua boleh sambung main congkak bawah pokok sena sebab jangan harap aku nak share kredit sebab maxis dah kata dah share topup tergendala buat masa ini. hahaha gila kejam. dan juga untuk seorang rakan yang dah bayar hutang aku sebanyak beberapa ratus ringgit tadi. yeah memang masyuk tapi hanya untuk sementara. kenapa? adalah rahsia hati aku, korang tak payah sibuk. ahaks!

eh masa untuk tidur.
tak larat.
good nyte semua.

T_________T

You Might Also Like

7 comments

  1. memg sementara jek..nak tau nape..pengepau2 sedunia bkl menghantui idop ko..hahhaa..$$$$$

    ReplyDelete
  2. hoho. gambar tgh tido. comel! suke!

    ReplyDelete
  3. sue; cis kao dan rakan2 kao lag geng penjenayah pengepau sedunia!!

    naz; i mmg comel. hahaha thank u

    ReplyDelete
  4. meh blanje kite McD..byk gaji tuh..haha

    ReplyDelete
  5. comelnya dia tgh tito tuh hehehe

    ReplyDelete
  6. apiih; cis u ske btol pow i tau! i dah ckp dah 3rd gaji nnty. hahaha

    enchek fahmi bintang hati , saya mmg comel

    bloginformasi; kenapa speechless?

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S