lady in red !!

5:44 am

dengan ini dimaklumkan saya telah terpesong pemikiran dan lari dari planning yang sepatutnya mahu beli baju padini tapi terjatuh hati beli baju banana republic dan terpaksa dengan berat hati mengeluarkan duet sebanyak RM35! mula-mula memang dah padamkan niat di hati nak shopping baju sebab dalam padini tuh baju yang menjadi idaman hati cuma ada saiz XL dan sangat besar maka tidak jadi beli apa-apa. tapi, selepas melantak dengan jayanya kat pizza hut terjumpa pula baju merah yang buat hati jatuh bergolek-golek ke tanah! dengan perasaan jelek ketika pembaca membaca entry ini tapi saya peduli hapa sebab ini blog saya, maka saya menulis entry ini untuk menayang baju baru saya and yeah baby, im lady in red!


seperti biasa, tidak sah blog ini kalau tidak ada muka tuan rumah...


Photobucket

terasa comel bila snap picture begini dan saya tahu kadang kala nak perasan diri sendiri comel tak salah bukan?



Photobucket

muka tak mandi terus try baju baru dan ya, saya pakai inner shirt hitam sebab saya bertudung!



Photobucket

oh yeah! berbaloi baloi dan rasa tak menyesal pilih warna merah dan bukan purple or hijau sebab saya sedikit keliru dalam memilih warna baju ketika shopping.


oh yeah saya sudah jatuh hati pada lagu menatap matamu by aril sejak dua menjak ini dan tambah lagi ada insan istimewa nyanyikan lagu ini untuk saya semalam. ehem ehem. thank you, dear! kalau you tuh aril dah lama dah i ngorat. hahahaha!



Lirik Lagu Menatap Matamu – Aril AF7

Sungguh indahnya hari berlalu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andainya kau jadi milikku
Selaluku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Kuingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Kuingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Takkanku lepas walau sedetik pun

You Might Also Like

6 comments

  1. pergh...merah tu...menarik tertarik ko memang.....cute..hihi

    ReplyDelete
  2. wah wah, sapa kah gerangan insan yg mnyanyikan lagu Aril tuh..hik3 msti dia cute kan hahahaha..erm camtik baju..huhu

    ReplyDelete
  3. enyl saje tayang, hahahha

    lelakigemuk; hahahah i tau i mmg cute

    broskl; perasan cute lak. puji diri sendiri?

    ReplyDelete
  4. waah..lady in red gitu..hak3

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S