BANNER WISH CONTEST

6:09 am

BANNER WISH

CONTEST!



14 JANUARI - 31 JANUARI



kenapa aku nak menang contest ni?

sebab sekali lagi FCUCOMMUNITY buat contest yang cambest jek! oleh sebab aku hanya dapat tempat ke-4 masa levelmaster contest aritu, itu tidak bermakna aku akan terus gagal. yeah, HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ye rakan-rakan. aku nak sangat menang sebab ye lah, sekali sekala menang cambest gak kan? lagi besar hati tadah tangan lah kalau FCUCOMMUNITY buatkan banner untuk aku. lagi best kalau dapat menang banner yang comel lote. dah pomote kat kawan2 pastu traffik naik je sebab terpikat dengan keindahan banner! pasni abes semua rasa nak klik2 jek sebab banner dah cantik menggoda tak macam banner aku buat sendiri sebelum ni!

ciri-ciri banner dan saiz banner yang diingini?

oh banner yang comel dan kawai mengikut theme blog aku ni lah kan. tapi biar smart lagi stylo bebeh! nama babyeyra tuh mesty ada kat banner sebab aku punya nama kan. then nak kaler pink putih hitam merah hati atau suka hati asal nampak cantik mata memandang gitu. lepastu bila semua orang nampak rasa terpegun jek sampai nak klik banyak2 kali! size? 125x125 la. woot!


RASA NAK JOIN? KLIK BANNER KAT ATAS!
JANGAN LUPA COMMENT ENTRY INI!


You Might Also Like

71 comments

  1. kalo boleh tmbh suara budak2 ko kat banner tu msti swuh letak gak kan... haha~~

    ReplyDelete
  2. huish.. bab2 nak buat banner nie tak reti nak bagi idea... kalo aku benci pink.. wakakkakka! so aku x layak bagi cadangan la.. :P

    ReplyDelete
  3. hi neyra... i dah masukkan u sebagai peserta... gud luck ye... kumpul kawan2 banyak2.. :D

    ReplyDelete
  4. well eyra..i hope kali ni u menang k!
    (this is not me!)hahaa..go syira go!FCU best..bg la die menang lak k! :)

    ReplyDelete
  5. nampaknya anda perlukan comment untuk menang.ahah .kalau i memang tak masuk lah kan,sebab tak ramai pun my comment i.ahah .


    ahah,btw good luck :) kumpul lah banyak banyak yee :)

    ReplyDelete
  6. banner itu penting sekiranya kite nak meningkatkan trafik. :) btul kate neyra!:)

    at times, orang lebih ingat seseorangnye blog kalaua de mende yang menarik perhatian dan bukan hanya setakat name yg bile tekan di-link ke blog. macam blog saye tu.. hahahah!! (bukan promote or kutuk blog saye yew! haha!)

    woohoo!! go neyra!:

    ReplyDelete
  7. ermm.. nak komen ape erk? hihhi.. gud luck!! :P

    ReplyDelete
  8. camne nk join nih??xbrape nk phm..hehehe

    ReplyDelete
  9. thanks semua... idea2 bernas ya kalian

    apiih, nak masuk ni kena register member FCU dlu. klik kat banner yg ade tuh

    ReplyDelete
  10. Nk k0men pe ek.h0pe u menang k.all the best.

    ReplyDelete
  11. hye.. gudluck. i rasa, i'm out of idea kalo pasal pink2 ni suma bab i tak minat.. takde restu nak sentuh kaler tu.. hihii...

    ReplyDelete
  12. kalau boleh banner tuh biar letak gambar neyra kecik2 je haha..pastu dia tgh lompat2..hehe..

    ReplyDelete
  13. owwhh!
    smoga berjaya!!
    i support u menang :)

    ReplyDelete
  14. xtaw ape nk komen.. =)
    kali ke brape ntah baca entri ni.. tp xkomen2.. haha

    anyway.. all the best for u.. ^_^y

    ReplyDelete
  15. xtaw nk komen ape..
    brape kali ntah duk bace entri ni.. hehe

    anyway, all the best for u.. ^_^y

    ReplyDelete
  16. uits..
    klu kt banner 2 letak nm i lg best..haha;)

    nice2..
    good luck babe!!;)

    ReplyDelete
  17. gud luck 4 d banner...komen saye gak ye..do always visit my blog...wassalam.

    ReplyDelete
  18. rajin bebenor hang masuk contest!~ dh menang tuh belanjalah member!~ hehehe!~

    ReplyDelete
  19. sure menang sure menang..hihi...

    ReplyDelete
  20. padanla kaler tu ngn blog nie..moga2 dapat ye nnti...good luck!! *dup dap dup dap taip komen nih..haha*

    ReplyDelete
  21. simple, kemas dan tak berat nak loading.tak apa pasal font nanti pakai kanta lekap. about banner tu, i wish u good luck. menang tu jgn lupa kwn2 kat twitter. hik hik..

    ReplyDelete
  22. hehe, inshallah boleh menang...
    dah ada banner nanti jangan sombong nowh..
    hehe..

    ReplyDelete
  23. Yeah, AsOne Sebagai Pemerhati, Join Nk Komen Blog Anda, Huhu.. Teruskan Ya.. Wink~Wink.. ")

    ReplyDelete
  24. semoga kita berjaya....
    sy pun join contest nie jg....
    chaiyok2!!

    -comment me back..hehe-

    ReplyDelete
  25. aku mah nonton yang tanding aj dl taun sekrang, astaga nonton ini juga nonton, ilmu aku masih kurang, mesti bertapa dengan komputer di kamar 7 hari 5kali >>>>
    mju terus aja,,, variasiin dan dan baiknya jgn terlalu aneh, sulit di bacanya.. ok.. tapi secara keseluruhan aku ngedukung km kok...

    saya akan segera linkback setelah anda kirim pesan di

    ReplyDelete
  26. all the best dear.

    ReplyDelete
  27. Actually Abg Andy xtau nak komen apa sbnrnya...btw all the best...wat apa pun kena sepenuh hati...baru la excellent.

    ReplyDelete
  28. komen...............................................................................................................................................................................................................................................................

    ReplyDelete
  29. 1 lagi komen anda terima dari aku,
    apa yang aku nak komen adalah,
    kenapa aku tetibe berada di dalam ruangan komen anda?

    ReplyDelete
  30. haha. kalo org yg komen ni dpt pe kalo ko mng?

    ReplyDelete
  31. good luck...wat molek2 banner tu..kasi menang....taruk warna yang brsesuaian..mcm wrne cyan ngn black..my feveret color for make a banner...

    ReplyDelete
  32. hahaha..sorii sis adek lmbt komen..hurmmm

    just wanna wish u gudluck..lau menang JANGAN LUPA belanja adek taw..yummy2.. apple pie wokeyh..hahaha..

    LEBIYULAH SISKUH!!!!!!! (*_*)

    ReplyDelete
  33. all da best cik eyra...
    never give up ok..
    tp menang kalah, adat pertandingan. hehe...

    ReplyDelete
  34. seBenarnye..Err..bi cOntest aPe eK?hEHehehe

    ReplyDelete
  35. weh, kau janji nk bg apa kalau kau mng?haha

    papepn all d best

    ReplyDelete
  36. hai babe ?Mana banner you ? dah siap bg i tengok. anyway. gud luck babe! Muah muah.

    ReplyDelete
  37. Good Luck yaa! ;D

    p/s : tak tau nak komen ape jgk. hehe

    ReplyDelete
  38. saya mau masuk tapi saya tak pandai buat banner lorrr~

    ReplyDelete
  39. Komen ini adalah komen paksa. So, sy komen saja. kekekekeke. Joking. jangan marah tuan blog. takut ni. ngee

    ReplyDelete
  40. hakhak, cm best aje menda ini!

    hey you, nak wish gud luck jugak eh :D

    ReplyDelete
  41. aku komen gud luck. dh tu yg ko sruh..wakakka

    ReplyDelete
  42. Hello!
    You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
    There is no initial capital needed.
    You may begin to get income with a sum that usually goes
    on daily food, that's 20-100 dollars.
    I have been participating in one company's work for several years,
    and I'll be glad to let you know my secrets at my blog.

    Please visit my pages and send me private message to get the info.

    P.S. I make 1000-2000 per day now.

    http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

    ReplyDelete
  43. neyra..
    good luck dear..
    yeaay...silakan menang lalink!

    ReplyDelete
  44. wahhh..
    macam menarik saje..:-)

    ReplyDelete
  45. wah..nampak menarik..mmm..maybe join karang..tengok idea datang tak..

    ReplyDelete
  46. Good day, sun shines!
    There have been times of hardship when I didn't know about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person.
    I have never thought that there weren't any need in big starting capital.
    Now, I feel good, I begin to get real income.
    It's all about how to select a proper companion who uses your funds in a right way - that is incorporate it in real deals, parts and divides the profit with me.

    You may ask, if there are such firms? I have to answer the truth, YES, there are. Please be informed of one of them:
    http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

    ReplyDelete
  47. mcm best gak contest ni..tapi siapa aku nk join contest ni...hahaha... - rendah diri...


    harap2 ko menang cik eyra...chaiyokk...!!!

    ReplyDelete
  48. all the very best in ur contest dear. meriah jugak ea?

    ReplyDelete
  49. aku kurang pasti nak taruk ke tak shoutbox dalam blog baru tu haha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S