convocation day + bad day = moody.

4:29 am

Photobucket

hello !! salam 1Malaysia.

eceh gila apa aku ni? pengaruh kata-kata YB tadik kot. fuhh pagi tadi jadik MC untuk majlis penyampaian sijil untuk JPK students. aku dah rasa macam nervous kepala siput dah nak jadik MC. padahal tetamu bukan 3 juta org pon depan aku. poyo jek lebeyh. pagi2 dah sampai M.S Garden Hotel. sempat ler snap gambar kolam hotel yang menawan kalbu jiwa tenang bak air yang tak bergelora seperti itu.


Photobucket

memang tak sah blog ni di update tanpa gambar tuan rumah di tepek di sini. korang terpaksa ah kan menatap mataku yang comel tanpa pakai lens dari enchek sayang sekalipun sebab mata ku memang indah dipandang. hah, mapek lagi! bosan ketika menunggu maka hanya buat sesi bergambar secara berseorangan. al-maklum lah YB stands for Yang Bergeraklambat, maka memang penat menunggu bak bulan jatuh ke peha yang gebu. rupanya, beliau drive sendiri patut lah lambat. tapi tetap bercelaru hati yang tenang seperti telah dikocak air di kolam. terketar-ketar aku pakaikan bunga sampai salah bahagian. whoops!

Photobucket

diringkaskan cerita, sebab malas nak cerita part aku jadik MC yang sengal ubi tuh, tahniah diucapkan kepada semua pelajar yang menerima sijil tahap 1 hingga 3. fuhh, hensem juga korang ni bila dah pakai kemeja. aku tengok kat office selalu comot bagai orang minyak je. selepas majlis tamat, makan sedap kat hotel terus aku menuju ke megamall. fuhhh pergi tonton adnan sempit yang tak luas-luas pon highway dia tu. berjaya memaksa bestfriend sehati seperut dari kecik untuk teman aku. errr...rasa duit banyak habis pulak sebab ditipu perasaan sendiri pergi beli pantyliner intimate sekotak! semuanya gara-gara kotak hello kitty tuh comel sangat. kawaii!

Photobucket

lepas dah habis berjalan dengan kawan sehati seperut, aku pergi ECM lah pulak. shopping sikit-sikit, then pergi lepak mapley pulak lah kat belakang Nirwana. ayah makan itu...tosei kesayangan dia. aku? teh tarik je. ubat mengantuk aku. okayh, macam biasa, tulis entry dalam keadaan mengantuk. jadi sekarang rasa rindu-rinduan pada chenta hati maka perlu tidur kot? hahahaha. tamat.


JGN LUPA KOMEN FIRST ENTRY!



You Might Also Like

2 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S