wanita bekerjaya semakin sibuk.

6:18 am

Photobucket



sejak dua tiga empat menjak ni aku semakin sibuk dengan segala kerja yang macam sialan gila siput banyak. memang banyak padahal keje tak siap sebab sibuk main facebook dengan twitter setiap hari. petang tadi aku duk office bawah yang tanpa internet baru kerja aku jalan. itu pun semangat naik turun tangga office atas bawah sebab ganti akak office bawah cuti. itu lah rutin harian sabtu ku yang tak perlu lagi susah susah mahu bersenam jogging ke hapa sebab dah ada tangga peneman setia ku. sue, aku harap kao tak tergugat dengan status aku sekarang yang bercinta dengan tangga. kao ada apa? escalator? lif? atau tredmill? wakakaka gila kejam aku.

claim sheet driver Hanson, account, numbers.... omg! aku salah amek kos atau salah amek keje? waklu! apa aku mapek sini? dah ah tiba-tiba jadi ganas taip entry konon sebab demam movie adnan sempit yang insyalllah aku tengok esok lepas function kalau ada duet lebeyh hasil derma oleh YB.
请给我的电影票林吉特的明天。"oh YB tolong lah bagi aku RM10 nak beli tiket wayang." aku sangat bengang dah 2 hari adnan sempit keluar kat wayang aku tak pergi tengok lagi. lagi geram dengar sayang muchuk
aku tuh sebuk citer dia pergi tengok adnan sempit ngan kakak and sepupu dia. *cis! dush! bab2 bet pipi ye* tunggu ah aku tengok esok!

eh esok? esok ada apa? ada convocation budak2 kat opis aku tuh. aku ni keja apa? tak perlu korang tanya okayh? aku malas nak explain dah. yang aku benci esok aku jadi MC. dah ah belit pelat lidah aku sebut nama cina semua dah lah hensem sampai tergugat iman dan hati yang mudah pecah seperti kaca ni. sekali lagi mapek sorang2. abaikan. aku sendiri pon belum convo. hope dapat convo dekat perak tahun ni, aku nak pow sedara mara supaya beli bunga rose banyak2 dari cameron highlands untuk convo aku.

okayh aku dah tatau nak mapek apa. korang tatap lah muka cun tapi cumel aku kat atas tuh.kalau rasa nak pikat, jangan segan hantar borang permohonan sekali dengan gambar passport 4 keping kat kaunter 8 okayh? pesanan khidmat masyarakat: JANGAN LUPA COMMENT ENTRY ATAS SEKALI kalau tak aku tak sayang korang. tido!




You Might Also Like

2 comments

  1. cun dan comel pic wanita b'kerja d ats nuh..hahaha

    ReplyDelete
  2. x yh tangge pon ade alternatif lain la nk kurus..wek2..hahhahaa

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S