Contest blogspot template jejaktrend + Ang Pao

4:49 pm




yeah! contest lagi. sampaikan yashygsengal dengan enchek sayang cakap aku dah gila contest and boleh jadi ratu contest. ehem3...aku hanya menyertai contest yang betul3 cool~ doakan aku menang ye kali ni... *belum start taip entri dah suruh doa menang*

Contest kali ini aku terjumpa dari blog JejakTrend !! memang macam cool gila lagi-lagi aku tengah semangat nak CNY 2010 ni walaupun baju raya pun tak beli lagi kan? semangat buat contest JejakTrend supaya dapat "ong" lebeyh sikit sempena CNY 2010.

apa hadiah nya? semua peserta yang sah layak menerima template jejaktrend manakala satu pemenang Ang Pau akan di pilih secara rawak yang akan dilakukan dengan random.org. cool ouh!

kenapa aku menginginkan template dan Ang Pau? cis, baru nak menjawab soalan diberi ini. ini kerana aku dah nak dekat setahun jugak ah guna template kawaii pink putih aku guna sekarang tapi sedikit bosan sebab takde header *sebenarnya, aku malas pikir camne nak susun coding sebab takde masa* walaupun orang ramai cakap blog aku simple and nice tapi aku rasa nak ubah selera ah pulak. dari awal tahun 2010 lagi konon azam nak tukar template baru tapi tak terlaksana jugak sebab masih tercari-cari template yang sesuai. then, aku jatuh hati pulak bila tengok contest dari JejakTrend ni kan? macam sedap mata memandang gitu. lagi pulak ada hadiah macam cool dapat ang pau RM 88.88 itupun kalau aku terplilih dari random.org. fuh fuh jampi sikit!

so sape-sape yang nak join jugak contest dari JejakTrend ni sila lah tekan sini:

Contest blogspot template jejaktrend + Ang Pao !!



hope dapat menang. sebab aku pun malas nak pikir template lain.
HIDUP BERANI UNTUK GAGAL!

You Might Also Like

5 comments

  1. byk tol kontest u msuk..huhu..hope u menang ler..wakakaka

    ReplyDelete
  2. hahaha tpa de gak yg menang. berbaloi what?

    ReplyDelete
  3. yashygsempoi la! aku doa ko x menang kang.. org kata aku nie mulut masin.. haaa.. bek ko betol kan balik.. hak3 gudluckk!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S