Mee Goreng sedap ke?

5:31 am

hari ni memang sangat merepek buat mee goreng di laman sosial twitter! sambil tweet sambil masak! sedap ke? HIDUP BERANI UNTUK GAGAL lar beb! tak sedap pun bukan korang tau kan? hahaha

Photobucket

sesi membebel potpetpotpet konon nak jadi chef wan lah masak sambil tweet. sampai tengok2 mention ada 15 tak reply2. hahaha korang ni ta sabar betul lah!

bila dah siap masak apa semua, terus twitpic dalam twitter. entah ada ke yang tengok ntah sambil berkata dalam hati. terus pergi refresh page replies, jeng jeng jeng...

Photobucket

banyak woot! beratur semua, makcik kantin nak agih kan makanan ini ha. beratur ye anak-anak. eh mana makanannya , makcik?


Photobucket

hambek kao! mee goreng basah sedap wooo. sumpah sedap sebab mak aku bawak KFC pon semua tak pandang kusyuk berebut mee goreng basah di atas. seleps 10 minit, LICIN! *apesal perasan sangat ni? hahaha* tak percaya ke sedap? korang boleh lah amek testimoni dari adek aku. fuhh, nak mandi.
chow!

=_____________=


You Might Also Like

6 comments

  1. aku ingat mee goreng sedap yg magee tu
    haha

    ReplyDelete
  2. tak sangka pulak dengan twitter pun boleh buat kelas masak memasak ...power tu ..ni yang dikatakan jiwa kreatif.

    ReplyDelete
  3. loq; itu fav aku juga

    denaihati; hehehehe tq kerna komen :)

    ReplyDelete
  4. Banyak sangat kicap nampaknya..
    apahal pun kalau suka byk kicap layan je la kan

    ReplyDelete
  5. tngk pic pon dh leh meleleh babe..
    i xsuke mee..
    tp kalau me y msak cm nih..
    i suke...
    nyuummmyyy

    ReplyDelete
  6. walaweyyy.... twit gua ats skali trbaek r!! ahaaa~

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S