Contest Cari Ayam

7:13 am




Blogger lucah kehilangan ayam? ini serius! wonderpet datang membantu!

baiklah , kita berhenti merapu. maceh lah Ayeem sebab bagi aku idea nak update belog. aku kemalasan kini. entah kenapa sejak akhir-akhir ni, Twitter sama Belog diabaikan sudah. kasihan mereka. *lap air mata*

Contest Makan Ayam aku tewas tersungkur di gelanggang ayam serama. maka, kali ni Ayeem yang kaya raya buat Contest Cari Ayam! tak senang, tak susah. cari je mana semua ayam peliharaan dia menyorok. moden sungguh main hide and seek.

Kelabu : L

Ungu : K

Oren : I

Hijau: O


Ayam-ayam Ayeem menghilang kerana keempat-empat bini penghulu kampung mengidam untuk makan ayam kampung maka, ayam-ayam Ayeem menjadi mangsa. kasihan mereka.


dengan ini saya ingin mencabar nama-nama dibawah. yang lain nak masuk pun boleh. tekan je banner bergerak-gerak di sebelah kanan anda.

Syahril Hafiz
Hazimi
Lisa





You Might Also Like

3 comments

  1. http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html

    new contest.. :D

    ReplyDelete
  2. http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html

    new contest.. :D

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S