EZLOVEYCRAFT 1ST GIVEAWAY

11:38 pm




eh tadi baru update pasal contest, ni giveaway pulak? biasalah, kan aku dah kata cuti semester aku membosankan. ok next! ini giveaway dari EZLOVEYCRAFT. comel-comel je plushie yang akan di giveaway ni tau! macam mana nak join?


Syarat 1 : untuk blogger


1)follow blog EZLOVEYCRAFT
2)copy picture kat atas ni dan link kan ke blog EZLOVEYCRAFT
3)tulis entry tentang giveaway ni kat blog korang semua
dengan title--->"ezloveycraft 1st giveaway"
4)tag la berapa ramai kawan korang kat blog untuk join giveaway ni
5)tinggalkan link entry giveaway korang kat entry EZLOVEYCRAFT

Syarat 2 : untuk facebooker

1)search ezloveycraft kat facebook
2)like fan page tu
3)dekat wall ezloveycraft tu. korang share photo kat atas ni dan korang tulis: "ezloveycraft 1st giveaway" dan http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html
4)tag berapa ramai kwn korang kat fb tu dan hope diorg pown akan berbuat demikian.

giveaway ini bermula dari 17-12-10 hingga 17-01-11. cepat lah join. nanti menyesal. nak tengok plushie comel yang akan disedekahkan kepada pemenang? sila lah tekan blog EZLOVEYCRAFT. saya inigin mengetag:

- Lassie Gewdix
- Vujie TulangikanKewl
- Lisa Comel
- Minah Senget Alin
- Eny Ratu Berak
- dan semua lah yang nak join....

You Might Also Like

1 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S