MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY

10:12 am







eh apa itu? Victoria's Secret Secret Garden Collections? wah menarik kan? eceh ayat nak memancing hati. ini adalah giveaway lagi. berapa kali aku nak cakap, aku tengah bosan ni maka mula lah entry penuh contest atau giveaway semata-mata. gila? tak lah. bosan.
ha ha ha.

FINE. ini adalah giveaway dari MYAUTHENTICZONEM. siapa? oh ini adalah blogshop yang sangat comel. ecehh bukan bodek. blogshop apa? opekos lah minyak wangi dan barang girlish gitu. anda busuk? marilah beli perfume. kekekeke promosi besar-besaran pulak kan? macam mana nak join?




- Follow blog - MYAUTHENTICZONEM.
- Create satu post untuk giveaway ni
- Link semula contest ni dengan post ini: MYAUTHENTICZONEM..
- Tepek banner kat atas ni di sidebar.
- Komen sikit pasal blogshop MYAUTHENTICZONEM.
- Tinggalkan link entry korang kat entry tadi
- Ajak kengkawan lain masuk by tagging

Maka, nak komen sikit pasal blogshop MYAUTHENTICZONEM ni, mungkin boleh kemaskan sikit layout blog. biar nampak simple tapi padat. allignment header tu jangan la tepi macam tu. center kan ke apa bagi comel sikit. letak atas sekali tu pun boleh. kurangkan widget yang dirasakan tidak perlu. as a blogshop, pastikan blog anda itu menarik untuk dibaca so boleh attract ramai customer kan? hmmm...itu je la kot. nak komen banyak pun, blog saya juga berterabur. ha ha ha. dengan ini saya mengetag:

- SuryaSu Adliah
- Lassie Gewdix
- Sweety Mui



You Might Also Like

2 comments

  1. hehe..thanks for joining.. nanti cik Rosie ejas mana2 yg patut.. anyway..best of luck :D

    ReplyDelete
  2. Please email cik Rosie your details yer~ u got the consolation prize!! :D
    mail to [email protected]

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S