Kenapa Saya Suka Oh! Media Network

11:51 am




assalamualaikum...salam sejahtera diucapkan. eceh salam 1Malaysia pun boleh. contest lagi! ye, saya tahu blog saya sangat membosankan. nak buat macam mana kan? dengan ini saya ingin menyahut cabaran di dalam contest Kenapa Saya Suka Oh! Media Network. apesal saya skema sangat? mengalahkan budak baru lepas ambil peperiksaan SPM pula. sila teruskan niat menulis tanpa terpesong =.=

fokus pada tajuk utama: kenapa saya suka Oh! Media Network?



1. FOUNDER

Oh! Media Network telah ditubuhkan oleh seorang anak muda berumur 22 tahun, iaitu Mohd KhairulNizam. secara peribadi, saya mengkagumi hasil kerja anak muda ini. baru umur 22 tahun tapi cuba kira, dah berapa tahun dia buat semua ni? orang cakap, jangan mudah mengalah kalau nak berjaya. teruskan usaha walau apa sekalipun dugaan yang tuhan berikan. betul? walaupun ada segelintir pihak yang kurang berpuas hati tapi Khai tetap tak patah semangat. ecehhh ini bukan membodek ye. pandangan peribadi kerana saya mengenali Khai itu siapa. hehehe...




2. WEB

Terdapat pelbagai blog/web dari Oh! Media Network; antaranya Oh! Islam, Oh! Artis, Oh! Tidak, Oh! Dara dan sebagainya. setiap blog yang dihasilkan bawah Oh! Media Network mempunyai ciri-ciri tersendiri. maka, ini adalah antara keistimewaan hasil kerja Oh! Media Network. cuba lihat di komputer rumah anda, ada bapa anda bookmark website mereka? di rumah saya ada maka sila terima hakikat Oh! Megia Network ini dikenali ramai.

3. CONTENT

isi-isi tersurat dan tersirat dalam web Oh! Media Network ni memang berinfomasi la kan? kebanyakkan info memang saya tahu dari Oh! Tidak atau pun Oh! Artis mahupun Fan Page Oh! Media Network. kalau tak, memang saya ketinggalan sedikit lah memandangkan duduk di UTP yang dalam hutan masih dara tu memang susah saya nak baca newspaper mahupun menonton berita apatah lagi Melodi untuk tahu gossip baru. hehehe...



4. READERS

bukan nak cerita pasal visitor yang ramai masuk web Oh! Media Network setiap hari tapi lihat komen-komen yang berebut nak 1st! 2nd! bla bla bla macam nak rebut medal hari sukan sekolah tu yang menarik. ada korang lihat pembaca website lain berebut macam ni? takde kan? tu belum tengok haters-haters yang ada lagi. saya pasti anda terhibur.



5. FUN

hah ni paling menarik dan seronok. kalau bosan dan stress tengok assignment atau keje yang menimbun, bukak je Oh! Tidak tak pun bukak Fan Page Oh! Media Network tengok update terbaru. kadang-kadang boleh buat tergelak sorang-sorang macam orang gila depan lappy. senyum sampai ke telinga, percaya lah.. kalau rasa nak test tahap seram ngeri muntah darah korang pun boleh dengan lihat video-video 18PL di website mereka.








nak sertai contest ini? SILA KLIK SINI

tapi kalau anda baik hati, kacak dan comel sila KLIK FAN PAGE ini.

You Might Also Like

3 comments

  1. khai ni boleh dikatakn pioneer gak la dalam komuniti blogger kat malaysia ni.. penulisan dia pun jujur dan ikhlas..

    http://neizalyez.blogspot.com/2010/12/initiative-tragedi-kemalangan-bas.html

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S