Contest Mata Paling Menawan

6:31 am





kenapa mata saya menawan? sebab ada orang pernah panggil mata saya mata anime. saya rasa dia terpengaruh sangat tengok anime kat TV bersama anak dia kot? mata saya bulat dan besar. hanya sepet jika saya bangun tidur. mata saya menawan ke? menakutkan ada lah kot. tapi mata saya comel tak warna cokelat celup-celup tu? original ok bukan curik mata kucing. eh sedapnya air mata kucing. ok, merepek. mata saya menawan ke? *tanya lagi* entah, tapi semua orang kata, mata saya kalau jeling je macam membunuh. ada hati yang terbunuh ke? tiada.

p/s: ini adalah entri untuk Contest Mata Paling Menawan dari belog  Miss Lelayang

p/s/s: jangan lupa undi aku di : NOKIA SOCIALISTA

You Might Also Like

3 comments

  1. Menawan..sebab besar dan cantik! Hehehe...Try masuk contest tu dan good luck ok!

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Mata yang menawan membuatkan hati tertawan. Jaga mata anugerah Ilhai yang tidak ternilai harganya

    ReplyDelete
  3. hehehe..mata besar! mimang..
    oh!saia teda boleh join ni.. kerana saia teda punya mata..
    haih~

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S