MALAYSIA juara Piala Suzuki AFF

9:42 am











dah clean and clear kan tajuk tu? apa lagi? hahaha. tahniah malaysia! syabas wira-wira negara. i lap u all. penat aku tukat backgriund twitter, letak twibbon segala tanda support. tak kira lagi aku penat berpeluh-peluh jawab komentar negatif dari seberang. jawab dengan positif lagi penuh senyuman tanda aku sportif! korang? ahaks!

rentetan peristiwa sepanjang Piala Suzuki AFF:

- aku rasa macam sedang lihat sinetron gara-gara terlalu banyak zoom in artis Indonesia. aku saspek cameraman gatal.


- Luna Maya datang beri sokongan tanpa Ariel Peterporn di sisi? ini menarik.


- Manohara comel molek datang pakai baju merah tanda sokongan ke atas Kelantan. eh silap la pulak. Indonesia la!

- aku menanti Julia Perrez a.k.a JuPe menayang kan bra laser tapi tidak kelihatan. aku saspek, cameraman tak sempat ushar kedudukan.

- Best Player tu sepak penalti pun tak goal. takpelah, bagi can. Safee Saili dapat la jugak penjaring gol terbanyak



- Khairul Fahmi yang sudah berpunya menjadi kegilaan ramai di Twitter. jadi Trending Topic sehingga entry ini ditulis.

- ramai gadis kecewa kerana mamat berumur 21 tahun ni sudah berpunya.



- aku yakin esok GF si Fahmi tu, Elia bawak bunga ros 24 kuntum datang airport pukul 2 petang.

- semalam selepas kemenangan Malaysia, blog Elia baru je cecah visitor 140000++ , harini dah 440000++ 

- Elia juga mengalami kejutan ratusan komen dan ribuan follower yang datang ke blog nya. untung pakwe femes.


- sesungguhnya kesian kat Khairul Fahmi terkena juga laser hijau di awal perlawanan. ultaraman mana pui pui si Fahmi ni?

- bilangan rakan baru di Twitter dan Facebook aku bertambah. kalian sportif!

- PM bagi cuti kat seluruh Malaysia jumaat ni. tapi macam mana dengan Kelantan, Terengganu dan Kedah?

- hakikatnya Malaysia menang.



You Might Also Like

4 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S