MALAYSIA juara Piala Suzuki AFF

9:42 am











dah clean and clear kan tajuk tu? apa lagi? hahaha. tahniah malaysia! syabas wira-wira negara. i lap u all. penat aku tukat backgriund twitter, letak twibbon segala tanda support. tak kira lagi aku penat berpeluh-peluh jawab komentar negatif dari seberang. jawab dengan positif lagi penuh senyuman tanda aku sportif! korang? ahaks!

rentetan peristiwa sepanjang Piala Suzuki AFF:

- aku rasa macam sedang lihat sinetron gara-gara terlalu banyak zoom in artis Indonesia. aku saspek cameraman gatal.


- Luna Maya datang beri sokongan tanpa Ariel Peterporn di sisi? ini menarik.


- Manohara comel molek datang pakai baju merah tanda sokongan ke atas Kelantan. eh silap la pulak. Indonesia la!

- aku menanti Julia Perrez a.k.a JuPe menayang kan bra laser tapi tidak kelihatan. aku saspek, cameraman tak sempat ushar kedudukan.

- Best Player tu sepak penalti pun tak goal. takpelah, bagi can. Safee Saili dapat la jugak penjaring gol terbanyak



- Khairul Fahmi yang sudah berpunya menjadi kegilaan ramai di Twitter. jadi Trending Topic sehingga entry ini ditulis.

- ramai gadis kecewa kerana mamat berumur 21 tahun ni sudah berpunya.



- aku yakin esok GF si Fahmi tu, Elia bawak bunga ros 24 kuntum datang airport pukul 2 petang.

- semalam selepas kemenangan Malaysia, blog Elia baru je cecah visitor 140000++ , harini dah 440000++ 

- Elia juga mengalami kejutan ratusan komen dan ribuan follower yang datang ke blog nya. untung pakwe femes.


- sesungguhnya kesian kat Khairul Fahmi terkena juga laser hijau di awal perlawanan. ultaraman mana pui pui si Fahmi ni?

- bilangan rakan baru di Twitter dan Facebook aku bertambah. kalian sportif!

- PM bagi cuti kat seluruh Malaysia jumaat ni. tapi macam mana dengan Kelantan, Terengganu dan Kedah?

- hakikatnya Malaysia menang.



You Might Also Like

4 comments

  1. makan hati org tengok dia dah ada gf.. hukhukhukhukhuk

    ReplyDelete
  2. Dah menang kan..??
    Dapat cuti kan..??
    best kan..???
    hehehehe..

    ReplyDelete
  3. untung jadi gf die! blog ramai followers!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S