dalam dilema.

2:00 am



saya dalam dilema!







ATAU



You Might Also Like

15 comments

  1. I VOTE FOR LG for the looks lah. haha.
    sebagaimana yg kita sedia maklum, specs SE mmg kita akui bermutu. hik3. LG i kurang periksa.


    jangan beli.
    jangan beli.
    nanti i jeles.
    hahaha.


    i pon dalam dilema tau.
    xtau mana nak dulukan.
    new handphone or PSP. :(

    ReplyDelete
  2. Hey adik kecik~~

    Sebagai pengguna kedua2 phone, mari kakak komen dengan adil dan saksama

    LG KS360
    Pros: Ada memory expansion, mp3 player, GPRS, camera 2MP dan rupa yang agak menarik

    Cons: Kalau jenis ganas baik takyah guna~~sebab slide tu mudah rosak kalau over slide. Mine dulu kalau nak msg guna phone tu biar je terbukak. Tp my niece yang guna phone tu ganas sangat sampai rosak ribbon slide tu. Lain2, kadang2 speaker tak kuat sangat, and boleh hang tiba2


    T303

    Pros: Kecik, cantik, comel. Kamera 1.3MP. Kaler pink, Bluetooth, murah giler, bateri tahan lama

    Cons: Takde extended memory, Kamera 1.3MP jer. Ringing volume memang kurang kuat, kalau jenis 'pekak' sikit mungkin tak berapa nak dengar lah, surface mudah calar kalau tak reti jaga. Baik beli crystal cover.

    Sekian dari pengguna LG KS360 pink dan T303 pink

    ReplyDelete
  3. aku prefer yg atas wei...
    cantik bangat...

    ReplyDelete
  4. korang dah buat aku lagi dalam dilema!!

    vujie;
    u nak tkr fon? haha meh la pkai fon sama lagi. apa jd ngan k770i u? i pnya da prob la dear. button mcm bangang jek...
    watpe nak jeles? meh kte beli sama2. haha

    kak anne;
    haha. dia ni mmg sllu tkr hp. tataw la kak, tp adek ske LG tu. sbb nak msg mcm chat jek. best2. dah try da hp ni dulu. Sony tu ta de memory ext plak. tp murah giler. nak beli!

    skeleror;
    aku masih dalam dilema. grrr...

    hannie;
    dua2 pun cantik. ko belikan utk aku oke? HAHAHA. beday da nak dekat ni...

    ReplyDelete
  5. my k770i masih ok lagi.
    saje gatal nak pakai hp baru.
    haha.

    tu ar.
    nak hp.
    tapi nak psp gak.
    nak amik dua2 karang makan pasir la pula nanti. haha.

    ReplyDelete
  6. kalau suka msg, baik beli LG dari T303 la.

    Nanti kalau ade duit lebih baru beli t303. jadi secondary phone ok. primary phone mungkin tak puas ati nanti

    ReplyDelete
  7. vujie;
    tiba-tiba my baby k700i tu sihat walafiat. mungkin kerana tidak mahu mummy nya beli fon baru. HAHA

    anne;
    oit kak. mana ade duit nak bli fon bnyk3. hahahahah. tunggu sugar daddy sponsor lah

    ReplyDelete
  8. hahaha...
    aku ner der dwit wei nk blikan tok ko..
    aku pon pakai nokia cikai jer...
    heheh...
    tp siyes...aku sker LG 2..tp ko 2 lapop pon leh path...pki LG ni xtau r aku kan..heheh...

    ReplyDelete
  9. cutenyer T303..
    wrne pink 2...
    brper hrge 2-2 hp 2 ek cik rara???
    hehehe..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. hannie;
    shhh ko jngn kantoikan aku. hahaha
    lappy patah 2x tuh aku tataw ler nape.
    mungkin kerana terlalu semangat buat asement. ceth!
    haha. poyo plak.
    tp handset dah 4 bijik ni. aku mana pena trade in.
    wat koleksi. hahaha

    ReplyDelete
  12. ainy;
    LG tuh dlm 600 lebey. T303 tuh lak 300 lebey. belikan uk rara. hahaha

    ReplyDelete
  13. 2 r..aku nk ikot cam ko gak..tp..xder dwt.haha..xleh r jwbnyer...heheh..

    ReplyDelete
  14. hahaha. mari2 aku ingat nak buat mini muzium handset2 aku. hahahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S