to all bloggers.

2:32 am

hey yo!

ini ade sedikit announcement.
aku tersangat la busy menguruskan business aku.
dan akan pulang ke kuala lumpur pada 8 july. mungkin.
tiada lagi berukband atau setenuk.
maka, mungkin jarang ber-online.
ayat poyo sebab lupa ade wifi kat college.
akan kembali ke college unuk final semester.
semangat untuk mendapatkan 4.00 seperti abgku, salleh.
"adek akan cuba! yeah....!!"

oh ye, sedikit pesanan buat yang berkenaan.
ini blog aku, maka suka hati aku nak post gambar ape, atau entry apa.
dah nama pun ini blog aku. korang ade blog kan?
nak kutuk, ta pwas hati apa...silakan!
aku tak pernah kisah sikit pun.
jentik sikit tak sakit la weyh.
dah nama pun hidup ber-blogging.
kalau ko tak tahan sampai nak meroyan sekalipun,
ko punya pasal!
faham?

to lovely little sis of nuek, sheila sabrina.
happy birthday sygg kuh.
besar dah... 5 tahun kan? ke 4 tahun?
alamak! lupa...
sis sygg sheila smpai bila2.
sorry sebab tahun ni takde hadiah,
gara-gara abg mu itu tidak pulang2 lagi.
sis harap sheila cepat sihat.
get well soon, dear.

oke oke,
majulah blogger untuk negara!
dusssshh! merepek dah.
noktah.

You Might Also Like

13 comments

  1. 8 january?
    apsal marah2 ne? sabar...

    ReplyDelete
  2. 8 january u balik beranang. ceruk hutan.

    daftar sem baru 9hb. grrrr....malasss...


    marah2? sbb ade org perasan i kacau hidup dea. padahal dea da kna tpu ngan bf dea. haha

    ReplyDelete
  3. 8 january u balik beranang. ceruk hutan.

    daftar sem baru 9hb. grrrr....malasss...


    marah2? sbb ade org perasan i kacau hidup dea. padahal dea da kna tpu ngan bf dea. haha

    ReplyDelete
  4. Siapakah org yg u ta pwas ati tu?meh i trajang2 kt die..hahaha..jrang dh la on9 nti..huhu..xpe,nti on9 lg..hehe..

    ReplyDelete
  5. apiih;

    terajang je org yg ske meroyan tu. hahaha. seronok!

    kunun nye jarang sbb takde berukband atau setenuk. padahal... kat sana, dlm kelas pon slalu on9. hahaha

    ReplyDelete
  6. Hahaha..leh la tweetz lg..huhu

    ReplyDelete
  7. boleh apiih. cuma waktu sian je la. jd keje lak eyra nak menapak ke cc mlm2 untuk online. hahaha

    ReplyDelete
  8. asal ko xbwk jer broadband?
    mentang2 r sem dpn xbyk reseacrh...
    woit...
    aku nk r tudung syria 2...nk warner glap2...

    ReplyDelete
  9. hahaha.
    sebab berukband yg beruk ni adek aku punya. bukan aku punya. :))
    aku kan nak 4.00 sem depan. tamo on9 slalu lah. hahahah. poyo.

    ko nak kaler pe beb?

    ReplyDelete
  10. gelap2 r cam kelabu 2 ker?
    tp..biru 2 agak menarik perhatian r...

    ReplyDelete
  11. biru tu lawa kan? hahaha. jumaat ni aku dapat stok dr kak emy, aku update ler blog ni. bg ko tgk. oke? hehehe...

    ReplyDelete
  12. hahaha. pastikan ko beli. hahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S