damn busy with all things to do.

1:03 am

Photobucket busy day Photobucket

PhotobucketPhotobucket bangun se awal pagi Photobucket yang indah,
mengejut-kan yang Photobucket tersayang.
tetapi hati sudah jatuh lagi terbenam terus ke bawah tanah
kerana si dia tidak mengangkat Photobucket telefon.
*al-maklum lah laki aku uh memang susah gile nak bangun tido*

then, saya tertidur Photobucket semula.
sempat lah bermimpi sesaat dua.


bangun semula, mandi, dan Photobucket online. sempat juga itu.
tanpa menikmati breakfast Photobucket horlicks panas seperti kebiasaan nya.
sambil online, sambil Photobucket bersiap.
terlalu banyak urusan perlu dilaksana kan hari ini.
mahu pergi renew IC adik, pergi ambil sijil SPM adik,
dan buat bank draft kat CIMB untuk yuran pengajian
semester depan.Photobucket


Photobucket

mula-mula, kami ke;
PhotobucketPhotobucket SMART.PhotobucketPhotobucket
apakah itu?
Sek. Men. Keb. Abdul Rahman Talib, Kuantan.
sekolah lama saya dari tahun 2001 hingga 2005.
sumpah rasa lain macam masuk sekolah.
lama jugak tidak menjejakkan kaki ke sana.
semakin cantik Photobucket pula.
kami menuju ke office SMART.
adikku mahu ambil sijil SPM nya.


Photobucket aishhh...belum masuk office lagi,
saya dah jumpa en. mahyuddin.
woahhh...encik mahyod!
ku merinduimu...Photobucket chewaaahhh...
beliau merupakan cikgu LK saya
tingkatan 4 sains gigih dan 5 sains gigih.
*cikgu...uban makin banyak ye...makin putih rambut...
mcm mat salleh la..hahaha*

dulu kami selalu tak ikut cakap cikgu. Photobucket
sebab itu lah LK dapat teruk kot?
hanya mampu tersenyum pada encik mahyod.


Photobucket

then nampak medan perdana.
sempat bergambar.
eh bukan.
ambil Photobucket gambar.
makin cantik pulak dah bangunan ni.
penuh dah sign ape entah diorang letak.
ini lah tempat perhimpunan kami dulu.
seyes best! Photobucket


masuk office, jumpa pulak ustazah amirah.
wahhh... ustazah makin cumel... Photobucket
sekali dia kenal saya dan adik pulak dah.
ade ke patot die cakap kami makin membesar?
hahaha. memang pun, tak dapat dinafikan lagi. Photobucket
ustazah amirah mengajar saya bahasa arab
ketika saya tingkatan 3 dinamik.
then, nampak datin ezy pulak.
tegur adik saya.
dia tidak pernah mengajar saya.
wahhh rindu semua cikgu. Photobucket
cikgu sara, cikgu nik, cikgu ape lagi ntah.
ramai...yg paling rindu cikgu BM!
entah ade ke tak diorang lagi kat sekolah tuh.
tak sempat melawat bilik guru. huhuhu. Photobucket


Photobucket

sempat lah jugak tengok keliling office.
nampak pulak public phone Photobucket dalam gambar di atas.
ha ha ha. public phone faveret.
atas tuh kelas LK kami.
gila rindu public itu!
tempat gayut zaman cinta Photobucket monyet. ha ha ha.
ade lagi public phone itu rupanya.


Photobucket

lepas selesai urusan di SMART,
kami menuju Photobucket ke Kompleks Kementerian Dalam Negeri.
pergi renew IC adik ku pula di sana.
last-last dengan saya sekali pergi gatal-gatal renew IC.
aduh, sumpah buruk!
tak suka pakai tudung ni.
tadi sarung je sebab nak cepat.
dah la mata mengantuk.
cis, benci!


then kami ke bank CIMB depan megamall.
buat bank draft sebab en.z, mentor ku
sudah ingatkan saya semalam. ha ha ha.
Photobucket
en.z ni kalau yer pun jangan lah ingat kan bila tarikh daftar
dan lain-lain itu.
suruh kami cepat-cepat pening buat assignment kah?


Photobucket

sebelum pulang ke Photobucket rumah, kami ke tunas manja.
membeli segala lengkapan yang perlu.
kelaparan.
balik rumah, masak Photobucket pula spagethi sambil ber-online.
sempat juga makan Photobucket spagethi sambil twitter-ing bersama cik apiih.
sedap kan saya masak, cik apiih?
so, kak emy,
brape markah untuk spagethi saya itu?
siap ade meetball tu.
*psstt...akak, sedap spagethi eyra lagi
atau buttered prawn pompuan tu? hahahaha*


Photobucket

then, saya sempat ke blog mr.Ed.
woahhh. result sudah keluar?
ta sabar mahu tengok. Photobucket
cis, padahal dah lama tahu result.
saya dapat 2 Distinction, 1 Merit plus, dan 1 Merit.
apakah itu? malas mahu explain.
sesiapa yang sama course dengan saya sahaja
tahu apakah itu semua.
pointer?
kira sendiri! Photobucket hahaha.


eh eh tengok tu...
drama e-toyol.com sudah start.
mahu menonton sambil makan pokis panas.
bubbye. Photobucket


You Might Also Like

16 comments

  1. Hoho..pnjg sggh hidupan sharian mu kan,smpi skt mate mbace..yela,muke bgn tido ag..wakaka..rndu kan zmn sek..mggu lps,apiih pn ade g sek jgk,nk cop sjil,jpela ckgu2..huhu..mlu pn ade jgk,sbb ckgu tnye,studi mane?ngan muke poyo,ckp poli je..bse2 je.wahaha..emm..k la.tu je.hoho.

    ReplyDelete
  2. apiih;

    hahaha. mmg ske buat catatan harian. ohhh. mmg. mke bgn tdo. nntok amek gambar IC. jmpa cekgu? haha. nnty konpem dtg blik. dah amek sijil rasmi SPM? hehehe. kamu poli mana?

    ReplyDelete
  3. I poli dungun je..muke ngantok amik ic,but still kiut..wakakaka..post la entry sal ic..nk tgk wajah mgantok u kt ic tuh..haha

    ReplyDelete
  4. hahha. TAKNAK! na mampos? i benci gile tgk slip IC sementara i tuh. rasa mcm nak suruh pakcik td edit dulu gambar br letak kat IC btol2 nanty. haha

    ReplyDelete
  5. haish ko neh, suh compare2 pulak..
    mane boley gtau result, sume tu sulit la..tunggu final masing2 baru dapat tgk carrymark hasil masakan masing2 eh..saye tampal depan office saye..(nak pengsan je bila ingat July da nak dekat..xsukeeeeeeeeee..)

    ReplyDelete
  6. hahahhaha.... ala cik emy...saya nak tau kepuusan sekarang jugak!

    *memaksa2 pensyarah adalah hobi saya*

    hahaha. gila best! nak balik kolej da. yeahhh!

    ReplyDelete
  7. xpe2..
    aten dh follow kamoo..
    nnt follow aten blik k..
    ;))
    nma aten ateenkimi

    ReplyDelete
  8. hmmm...nk ckp per?
    aku pon xtau...
    :p

    ReplyDelete
  9. hahaha. ko saje nak komen2 banyak2 sbb nak jd top commentor kan? hahaha

    ReplyDelete
  10. mmg lumrah hidup gambar IC buruk!

    ReplyDelete
  11. hahah..
    aku tau ko mmg tau aku..
    heheh/...

    ReplyDelete
  12. hahaha. tgk ah kat bhg top commentor....kiri, bawahhh.... tgk ko dpt no bape

    ReplyDelete
  13. wah2..aku no 1 wei..
    banggo aku..
    hahah..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S