kenangan puding karamel bersama encik aziim

12:26 am



saya sedang menonton blogger boy di youtube.

tiba-tiba mendapat panggilan.

berdering sony ericsson k770i milik saya.

nada dering miley cyrus - see you again menyanyi seketika.

di paparan di skrin sony ericsson k770i saya;
nazra calling...


dalam hati berkata-kata;

"apehal lak mamat ni call?"


perbualan seperti dibawah sedang berlaku;

"eh kat mana ek kita makan puding dulu tu?"

"kat KLCC la abg. dlm iSetan tuh. tingkat atas sekali kat supermarket. ade kedai kek tu. sun moulin."

"tngkat ats skali? kat mana?"

"masuk je la dlm iSetan! gne tangga dlm tuh, pegi tngkat atas skali. tngkat 4 kot"

"oke oke, i get it"


cis cis.
tiba-tiba teringat kenangan puding karamel bersama beliau.

to; mr. aziim a.k.a nazra,
"perut sudah meminta-minta puding karamel ini.
pegi beli satu dan pos ke kuantan sekarang."


terbayang-bayang sudah kelembutan puding karamel tersebut.
rasa mahu terbang ke KLCC sekarang juga.
hurmmmm....


You Might Also Like

20 comments

  1. hahahah..
    gong!!
    wat aku lapar...
    huhu....

    ReplyDelete
  2. hahah ko tu lapar sokmo la hannie

    ReplyDelete
  3. jiwa kacau? mungkin la kak emy

    ReplyDelete
  4. hahaha. meh2 kite gi KLcC. cr pudding

    ReplyDelete
  5. weh..kot ye pon, jgn publish..kang ade yg gado..huhuhu

    ReplyDelete
  6. hahha. nothing kontroversi pun dengan entry ni kak emy. sape2 pun ade nama mcm tuh kan? i have 5 friends yg nama sama cmtu. cmne kak emy leh konfiden itu si dia? :P

    ReplyDelete
  7. ceh...macam la xtau sejarah korang tu..nazra tu memang hengat nye..huhuhu...NAZRA- simbolik ek

    ReplyDelete
  8. wakakakka. apesal akak tau and ingat lg pasal nama nazra ni? haha. kantoii plak. :P a'ah. nazul + eyra. tak tukar2 pn lg nama diek dlm fon book. biar cmtu jek. gambar pon ade lg. hahha

    ReplyDelete
  9. tingat plak mase kite g air tejun..huhuhu

    ReplyDelete
  10. huhu. kak emy...jgn la engat. eyra engat jugak ni.. huhuh. album gambar ade kat beranang lak. huk3.

    ReplyDelete
  11. ade gak gambonye..ne langsung xde bukti g air tejun tu..huhuhu
    so bile kite nak 'sejuk2' lagik kat situ?
    eyra rindu tak kat kitorang yg begado 24jam neh? huhuhu

    ReplyDelete
  12. HAHAHA. rindu2. ske la tgk korg gado2. manja. hahaha. mcm bdk kecik. tak malu langsung ngan eyra ek. padahal eyra paling kecik kat stu. eiii tak malu. umm sem depan eyra da final sem. akak dtg la melawat eyra ble. nnty kte gi tekala lg nak?

    ReplyDelete
  13. dari dulu sampai skang asek gado je..time jin da masuk badan, ape aku pedulik ko ke sape ke..kat situ gak aku meroyan..pasne kite jumpe nak? salu je g bangi skang ne..tak jauh da kan bangi ngan tempat eyra tu..haish..xsabo neh..boley mandi pakai hot pant..kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  14. pakai hot pant? hak3. boleyh la. kite pakai short sama2. kte dua je ah. ta apayh bawak laen2. hahaha. mengong. dush2. nnty akak bwat sandwich skali ek. ishhh...tetibe terpikir...bestnya kalau ade nazra. terkenang waktu dahulu kala. hahaa

    ReplyDelete
  15. huhuhu..barang lepas jgn dikenang sudah jadi orang baru, mengapa di rindu..
    baru pasan, dulu kite xbercakap sgt kan? sebab aku kan manjang nye gaduh..so xde mud..ko plak dlm dunia "nazra" ko tu..bermanja-manjaan mcm da 16taun xjumpe..nyampah aku.. ;)

    ReplyDelete
  16. hahaha. memang la. perlu manja2 tnjuk depan akak. hahhaha. mati aku! hot gilak entry kali ni. hahahaha. ta pe dlu ta bnyk ckp. now kita geng kan?

    ReplyDelete
  17. kalo jantan xde boley la aku bergila-gilaan gini..kalo jantan ade harus la aku dirasuk jin sebab hot ngan dia..huhuhu

    ReplyDelete
  18. hahaha. kena rasuk aje akak ni. meroyan ta abes2 tau!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S