lahhh.....sales lagi? penghabisan stok!

1:11 am

penghabisan stok tudung hawa

korang mesti bosan,
sebab entry aku sejak akhir2 ni bercirikan tudung.
ampun maaf semua pembaca.
saya sangat malas nak menaip sejak akhir-akhir ini.
sangat sibuk meng-ambil order dari semua customer.

dussshhh! dah2 bebel.

kali ni tudung ala2 ekin pulak.
brand? hawa.
agak mahal tapi sumpah korang akan puas hati dengan kualiti tudung ni.
lembut bak sutera. cewaaahhh...
aku bukan nak puji tapi memang semua customer aku sangat berpuas hati setakat ni.
and, ini saje yang tinggal.
ala, nama pun jualan penghabisan stok.
maka sangat limited!
colors and design cuma itu ya...
so cepat rebut...order dan beli! ha ha ha...

oke, let check this out..!!


RM48 ONLY!!

[with hand sock]

HW01
Photobucket

HW 02
-brown and purple-
Photobucket

HW03
Photobucket

HW04
Photobucket

HW05
Photobucket

HW06
-SOLD OUT-
Photobucket

HW07
Photobucket

dan....untuk demo...
bagi korang terpikat dengan tudung ni kan...
sila terpikat dengan tudung bukan dengan model...

Photobucket
Photobucket

*sorry kak long, pinjam gambar mu jap*


cunnn kan?
so, ape tunggu apa lagi?
sila order dengan saya secepat mungkin!!

Photobucket

oh ye, inner shirt pun ade.

RM25 ONLY!

juga kualiti kain yang memuaskan.
siapa cepat dia dapat..!!


You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S