having fun with my lovely sis, kak emy.

5:47 am

Photobucket having fun with kak emy. Photobucket


Photobucket

petang tu rasa mcm malas Photobucket gila nak gerak pegi mana-mana walaupun saya hanya di rumah. mandi pun sudah 3 kali. hu hu hu. Photobucket fenomena el-nino ini semakin berleluasa sehingga saya rasa mahu duduk dalam bath tub 24 jam kalau boleh. tiba-tiba pukul Photobucket 3 petang, kak emy sms. "woi...ko nak kuar x" hahaha. apa lagi, dah kebetulan ibu dan adik mahu keluar, saya join sekali lah. "Photobucket kak, jumpa kat SSF".

u melaka

and then hantar adik saya ke TC, kemudian menuju ke SSF. tapi, takde parking. park kereta Photobucket jauh sikit. depan payless. shopping sebentar. beli apakah? hello kitty Photobucket eraser. dusshhh! Photobucket sejak bile saya minat HK item ini? Photobucket eraser ni nak buat apa? bawak pergi sekolah kah? ha ha ha. entah mengapa. beli tak pasal-pasal sebab harga murah. 50 sen je. mula-mula engat nak rembat semua koleksi eraser yang ada. tapi pikir nak buat apa kan banyak-banyak? ha ha ha. saya juga sempat merembat glitter pen set berharga rm6 yang juga tiada tahu mahu buat apa.Photobucket

dapat sms Photobucket dari kak emy lagi. "dah sampai ni. ko kat tingkat berapa?" jalan keluar dari payless, ketika mahu melintas jalan, ternampak kellibat kak emy. fuhhh naseb nampak. kalau tak, saya dah menonong jalan sorang-sorang ke SSF. masa itu, speechless. mahu berlari-lari anak ke kak emy sambil jerit; kak.....i miss you! Photobucket *fuhh sangat menipu. pasti kak emy perasan masa baca ayat ni sambil tergelak-gelak guling di lantai* then kak emy ajak ke megamall. tapi, jumpa ibu dulu. lepas salam-salam dan sesi perkenalan sebentar, kami menuju ke megamall berdua.


kak oit, kereta akak tu berapa bulan dah tak mandi? ha ha ha. gila kejam ayat. jangan marah ye akak sayang... kami menghantar kereta kak emy mandi belakang megamall. tinggal kan kereta tersebut di situ dan kami menuju ke megamall. berjalan kaki. ya, saya ulang lagi sekali. kami berjalan kaki. Photobucket bukan berlari atau berjogging oke? di megamall, lepas keluar harta di ATM, kami ke DiGi centre bayar bil, dan ke parkson. niat tiada mahu beli apa-apa. tapi kak emy sempat borong
Photobucket segala jenis frame gambar dalam parkson tu. *psssttt...kalau kak emy letak gambar eyra, konpem eyra sayang lebeyh..hahahaha*

kemudian, kami ke belakang megamall, ambil kereta yang sudah berkilat-kilat lagi berkilau yang sudah siap mandi. kami ke ECM pula selepas itu, kerana kak emy mahu ke carrefour mencari sedikit wangi-an untuk kereta yang sudah siap mandi. lepas dah jalan, shopping wangi-wangian kereta, kami ke hinode shop. dan sekali lagi, kak emy borong segala jenis frame disitu. banyak nya frame kita beli hari ini kan? Photobucket ha ha ha. then, lepas tuh jalan-jalan, ke carrefour lagi, beli barang sikit. dan seterusnya bergerak pulang. aishhh bosan pula entry tanpa gambar bukan? sila lihat bawah...

Photobucket

jenggg... jenggg... jenggg...


Photobucket

si jelita dan si cantik sedang menghangat kan blog cik eyra!
*cis...koya betol ayat*

Photobucket

hah, sekali lagi si jelita dan si cantik memeriahkan suasana.
*perhatian, sekali lagi ayat koya*

gambar di atas, di ambil Photobucket sebelum kami mahu pulang. *psssttt..akak, misi selesai! Photobucket gambar sudah di publish di sini. jalankan tugas anda pula* masa itu, kak emy mahu hantar saya pulang ke Photobucket rumah. sudah lewat. pukul 7.15 pm ketika itu. tiada mengapa kerana kak emy yang menghantar pulang. then, ketika dalam perjalanan, kak emy mahu isi minyak. kebetulan berjumpa ibu dan adik-adik disana. maka, kak emy hanya menghantar saya sampai situ . hu hu hu. sedeyhPhotobucket sudah. nanti jumpa lagi ya kak emy.


to my lovely sis, Photobucket kak emy...

thanks kerana melayan kepala saya yang agak gila. sumpah best keluar tadi! walaupun sakit kaki berjalan dengan high heels Photobucket itu. ha ha ha. tapi, saat paling bahagia bila kita mengumpat-ngumpat dan teringat kenangan lalu itu! Photobucket shhhh...tidak boleh mention. mendatangkan kontroversi blog ini nanti. abis semua datang blog kalau tahu apa kita mengumpat. ha ha ha. Photobucket kak emy sygg, lain kali kita keluar shopping lagi ya. lagi best kalau kak emy belanja makan Photobucket pizza hut ka, kfc ka, mcd ka. hahaha. Photobucket niat di hati mahu ajak ke TC melayan perasaan. tapi sudah lewat pula. lain kali ya? akhir kata, saya sayang kak emy. love ya, sis! Photobucket

You Might Also Like

19 comments

  1. akibat dari sedang berdiet, tiada sebarang aktiviti yg melibatkan makan ye..
    untuk pengetahuan, kete free ku itu da dkt sebulan lebey xstart enjin..bz..lagipun baru balik dr holiday bersama keluarga start dari awal bulan aritu..lagipun kete aku mmg bersepah pon..segala benda ade...
    frame adalah untuk gambo2 konvo ye..kalo x, xde mase nak beli frame..xkan nak letak memoir ko bersama mr A plak..huhuhu
    weh, aku nak tanye..nape ko xpublish je aksi2 ko ngan mr A? da alang-alang ko mention name dia..huhuhu
    k la, bz ne nak letak gambo dalam frame.. :)

    ReplyDelete
  2. hahaha. u r my sis! perlu ke mention nama dia? ala...malas nak letak gambar2 mesra di air terjun. hawt ta pasal2 lak kang. nnty la eyra emel, akak letak gambar kitorg dlm frame yg ade 3 petak tu. hahaha. mesty akak mimpi eyra jek pasni kan? hahahah. mimpi indah2 je. lalalallaa. diet? hahaha. ta kre pasni blnja makan. oke? kete tu bg wangi2. hahahaha

    ReplyDelete
  3. agak2 kak emy tu still available ke?? ^^ keh keh keh


    p/s: sj la tanya..hobi

    ReplyDelete
  4. cis abg ni. ske btol nak ngorat sepupu eyra, kakak2 eyra taw. hahaha. tnya sendiri!

    ReplyDelete
  5. xpayah mention la weh..kang kena serangan bertubi-tubi plak..aku xcampo eh.. ;)

    ReplyDelete
  6. hahaha. poyo la kak. kata geng? haha

    ReplyDelete
  7. aku kan penting diri..huhuhuhu
    weh bace emel...

    ReplyDelete
  8. ade email? ngumpat ek? hahaha. gilak best!

    ReplyDelete
  9. ko ni terkene sindrom tulis panjang2?
    ke rindukan asmnt comm tech ko?
    huhu..

    ReplyDelete
  10. hahha. asement CT? oh no. jangan disebut....!!! CT la paling nyampah sbb ta dapat D tp dapat M jek!

    ReplyDelete
  11. Kuat g shoping..hoho..kt i x syg ke.? wakakaka..

    ReplyDelete
  12. hahaha. kak emy shopping. i pengikut setia je. sayang u? urmm..let me think 1st. sygggg! sebab i sygg semua kawan2 blogger i. haha

    ReplyDelete
  13. hehehe..
    per r ko..
    asal xappeal higher grade...

    ReplyDelete
  14. apa ko engat aku ni rajin nak ulang alik KL banyak kali ?? hahaha. malas nak appeal pnya pasal. :))

    ReplyDelete
  15. heheh..
    rugi dowh...emel pon leh wat...

    ReplyDelete
  16. malas.. HAHAHA. aku malas. CT tu mmg aku ta ske
    hahaha. mujur dpt M

    ReplyDelete
  17. hannie; blog ko tu mengong. comment ta leyh. one more. title blog letak ah. ko ta tukar ek? kat atas. hehe

    ReplyDelete
  18. alaa..nak 2ka kene edit sumer header..
    n aku M.A.L.A.S!!!
    heheh...
    nnt r aku wat...

    ReplyDelete
  19. hahaha. cube rajin mcm aku. br tambah widget lg smlm. haha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S