memory of sungai tekala.

9:45 pm

Photobucket memory of sungai tekala. Photobucket

[entry khas untuk kak emy]

apakah itu sg. tekala? lokasi dimana? terletaknya di semenyih,
*sapa tak tahu semenyih kat mana, aku malas nak explain. korang pegi cari dlm google map* sg. tekala merupakan tempat kegemaran semua orang especially budak-budak KPM beranang. hahaha. tak percaya? tanya lah mereka.

Photobucket

mengapa saya mengepost entry tentang sg. tekala? semuanya gara-gara melihat gambar-gambar panas cik ujie Photobucket di poring ranau tempoh hari. jeles! sumpah jeles! hahaha. ditambah sedikit perisa tambahan oleh kak emy sebab meng-ingat-kan saya tentang memory Photobucket ke sg. tekala dahulu kala.
*kak emy, kite pergi sg. tekala dulu 17 february 2008, sumpah dah lama gila babi!* penat meng-geledah koleksi peribadi, akhirnya jumpa la sedikit gambar. dah setahun lebeyh saya tidak ke sana. ye ke? entah lah. seingat saya, last pegi sana bersama encik aziim, encik wadi, dan cik emy.Photobucket

kak emy, saya sangat rindukan Photobucket sandwich kak emy yang sedap itu. bila kita mahu piknik lagi macam zaman dahulu kala? rindu seyhhh. mandi manda bersama kak emy. tengok dia gaduh-gaduh macam budak kecik. ha ha ha. kenangan Photobucket semua itu. entah mungkin atau tidak kita ke sana lagi kan? mungkin ya, tapi bukan bersama watak-watak dahulu. ha ha ha. hanya kak emy sahaja tahu... kan?

Photobucket
Photobucket

lihat lah ke-ajaiban ciptaan tuhan. cantik bukan? Photobucket sumpah lawa! cantik! terjatuh hati ini melihat nya. sebab tu lah kak emy teringat-ingat je kot. :) kak, jum lah pegi sana lagi. bawak eyra ek? takde orang nak bawakkan. sedeyh... huhuhu... nak mandi sg! air terjun sg. tekala, here i come.....!! Photobucket hahaha. dushhhh! Photobucket sudah lah berangan!

eh eh seperti tidak lengkap rasa nya. mengapa tiada gambar saya? ha ha ha. ada-ada. sila sabar. tapi, gambar kak emy, tiada dalam simpanan pula. maaf ya kak emy. cuba tanya kepada si pemilik Photobucket kamera. mana lah tahu dia masih simpan kah? ha ha ha.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

oh itu zaman kurus dahulu kala. sekarang ini, baju Photobucket itu sudah ke mana entah. tidak muat lagi baju ber-saiz S itu. Photobucket cis, semestinya cik sue bangga membaca ayat ini. oke, kepada classmate kuh, weyh bila korang nak buat piknik beramai-ramai di sg. tekala ini? cis. cis.

You Might Also Like

31 comments

  1. Haha..siapakah k.emy itu?huhu..g piknik xajak dh kite..wahaha..

    ReplyDelete
  2. kak emy? pegi cari kat list blogger di sebelah kiri. hahaha. piknik setahun yg lpas. nak ajak ape. awak tu gi holiday ari ni ka pantai ta ajak pon? haha

    ReplyDelete
  3. bestnye..
    nk plak musim pns ne ek..
    air ctu sejukkkk

    ReplyDelete
  4. eyra neh sapa ye..
    kenapa kenal iim, wadi n emy ek?

    ReplyDelete
  5. emy; jum kak. gi mandi. panching ke.. haha

    ReplyDelete
  6. gambar panas?? hik3..
    nasib baik x dapat nak rasa kehangatan air kolam kat poring ranau tu thru blog. memang panas auww.

    ReplyDelete
  7. ujie;

    cis. jangan mendatangkan rasa jeles di haty saya

    ReplyDelete
  8. hahaha..ske bace ayt last skali tu....hahahahahaa

    ReplyDelete
  9. sweethoney: eyza
    nazra : n*z** + eyra
    apepun name korang dekat2..

    ReplyDelete
  10. akak...hang bwat persamaan matematik ape ni? haha

    ReplyDelete
  11. lecturer..bermain dgn konsep..huhuhu

    ReplyDelete
  12. tapi akak lecturer ape..bukan lecturer math. haha

    ReplyDelete
  13. oh ye kak...

    nazra = nazul + eyra

    *dah lama pupus persamaan matematik ni*

    eyza = eyra + reza.

    *new one and the only one now. hahahaha *

    ReplyDelete
  14. hmmm...disebabkan ayat ko bst2 aku berusaha gak menghabiskan entry2 ko niyh...
    adoiyai...

    ReplyDelete
  15. aku memng ske gelak. mcm ko tataw. haha

    ReplyDelete
  16. HAHAHAHHAHAHAHHA.
    HAHAHAHAHHAHAHAA.

    ReplyDelete
  17. hengatkan ko da jadik lesbo plak tadik..dok sayang2 kat pompuan name eyza

    ReplyDelete
  18. WHAT??? please lah...bluerk. nak muntah. by the way kak, nama dia i*z* kan? bukan eyza. hahaha. eyza tu nama adek okeyh?

    ReplyDelete
  19. ye eh..sowie...kan da kate name dekat2 neh buat aku kompius je..
    kalo Mr A mesti salu tersasul gaknye...huhuhu

    ReplyDelete
  20. wakakakakka..... eyra, izza...hahaha. nama ayah pon lebey kurang. wakakaka

    ReplyDelete
  21. da la..xnak masuk campur..ko pon xpayah la nak melayan bende xberpekdah ne..bio je la kalo ade yg meroyan ke hape ke..xclassy langsung nak sentap2 neh.
    dah, jom..

    ReplyDelete
  22. hahaha. nape kak? kena marah? siann dia...tak pasal2. ta paham btol la kes org nak sentap2 ni. issshhh... mmg tak kuasa aiihhh nak layan. ta dtg hasil. bukan dapat duit. kan? kan? die ta ganggu eyra, eyra takkan ganggu die. itu je.. sudah2. jommm bisnes..hahaha

    ReplyDelete
  23. owh.... korang ngumpat aku ek... xbaekla ngumpat2 n sentap2... happy2 dah la... selamat berniage

    ReplyDelete
  24. HAHAHAHA. mengong wadi ni. ade gak watak dea muncul saat2 akhir :)

    ReplyDelete
  25. pdhal dia la puncenye aku hot tu..tetibe nak kaitkan aku dlm kes "uol"... layakkah?

    ReplyDelete
  26. hahahahhaa. itu yg kita tak tahu. wakakakaka

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S