mood beraya di dalam diri sedang menguasai?

9:44 am

mood shopping melanda diri?

sedang banyak duit?
kekurangan pun tidak mengapa.
harga yang akan ditawarkan sangat lah berpatutan.
apakah?
saya sedang ber-business di sini.
sila menjenguk, melihat dan jatuh hati sehingga terus meng-order.
jika berminat dan mood shopping kunjung tiba dalam hati,
sila hubungi saya. :)


TUDUNG SYRIA

RM 15 ONLY !!


CODE: SY001

-SOLD OUT-






CODE: SY002

-SOLD OUT-





CODE: SY003

-SOLD OUT-





CODE: SY004

-SOLD OUT-





CODE: SY005

-SOLD OUT-





CODE: SY006

-SOLD OUT-





CODE: SY007

-SOLD OUT-





tudung chiffon awning

RM 15 ONLY



kak emy sedang memakai tudung chiffon awning.


errr...selendang plain hitam seperti saya selalu pakai juga ade dijual.
macam-macam colors.

RM 10 ONLY.

sila lihat aksi2 saya memakai selendang di entry sebelum ini.
cepat-cepat order!

You Might Also Like

46 comments

  1. time kasih daun keladi
    lain kali promote la lagi

    ReplyDelete
  2. mai mai mai!!!

    3 sepuluh 3 sepuluh...

    jualan penghabisan stok!!

    cepat! cepat! sementara masih ada!!

    ReplyDelete
  3. banyak ah 3 sepuluh. bankrup akak dik oi. hahaha. hang punya hamper raya dah laku? haha

    ReplyDelete
  4. woit..bler leh dpt?
    aku sker tudung plain cam ko sllau pkai 2..
    bper ntah...yg gbr niyh..per beza atas n bwh?
    ngak paham...

    p/s:blog aku dah ok..g r menyibukkan diri anda k?

    ReplyDelete
  5. bler dpt? next week aku balik KL leh ah passing2 kat ko. hehe. ko nk tdung plain tu ker? rm10 jek. nak kaler pe? hehehe. yg gambar tdung ni... atas tu pkai kat dlm. yg bwh nyer pkai kat bhg luar la sayang...

    ReplyDelete
  6. hahaha. btol2 kak emy. cepat2 sape nakk..amek order ngan aku!

    ReplyDelete
  7. I laki..so i x beli la ye..wt pe pkai..kang disukai org rmai plak..haha

    ReplyDelete
  8. hahaha. beli la untuk mak...raya nak dekat dik oi.

    ReplyDelete
  9. xtau aku cmner nk pakai...
    xdpt bygkan..
    per kater ko demokan...n post kt blog ko niyh..
    baru r aku leh paham..
    weyh..

    reason nper aku xder chatbox...
    1.aku malas..
    2.aku xreti sb 2 aku mls..
    3.chatbox ko pon kene blok ngan tm..aper tah lagi aku nk membuatnyer..

    heheh...

    ReplyDelete
  10. hahaha.kwn aku prac kat TM dea ckp ym dea oke jek. hahaha


    demo?

    ko pegy entry have fun with kak emy.

    nampak tak kak emy pakai tudung syria tu? hah...cm tu la.. mula2 sarung yg kecik tu...then sarung yg luar tu.. *btol ke kak emy? hahah*

    ayu terserlah. cantik kan? hahaha beli ah untuk ko, mak ko, mak mertua, mak sedara seme. ahha

    selendang lak ko tgk kan aku slalu pkai? mcm tu la.. hahaha

    ReplyDelete
  11. betol betol betol..
    macam gitu la cara nak pakai..
    yg best, xpayah iron..maen sarung je..amat sesuai untuk org yg malas tapi comel mcm aku..huahuahua

    ReplyDelete
  12. ym dia ok?
    nper ym aku xok...
    alaa..ni xbest niyh..
    ko g tny dia..
    cmner dia nyer ym leh ok?
    aku tny senior aku pon ym dia kene blok..
    adakah kawan anda itu gner proxy?

    ReplyDelete
  13. entah la hannie. hahaha. aku pon tataw. die ym after working hour je. haha

    ReplyDelete
  14. woit..
    aku rasa cam nk cber r lak..slps tgk kak emy 2 pakai..
    tp..
    mker bulat cam aku ok ker/
    aku nk warner kelabu 2...
    pas2 selendang cam ko pakai 2 10 gak ker/
    korg msk dftr 9.7 kan..
    aku rjn aku g amik r...

    ReplyDelete
  15. hahaha....kelabu tu? syoo2 ke? ade org book dah hannie. ehehehe. nny aku try usha ade lg tak grey..

    "kak emy....kaler grey ade lg tak?? ramai btol mntak ni..""

    syria ni rm15... selendang plain mcm aku tu rm10 :)

    bli2....

    ReplyDelete
  16. alaa..waner gelap2 lagi xder?

    gong ko..
    after workinh hour mmg r...
    huh...

    ReplyDelete
  17. warna2 gelap?
    jap nak tnya supplier...hahaha...

    "kak emy.....hannie tnya kaler gelap ade x?"

    ReplyDelete
  18. heheheh..aku pon nk promote kn leh x?
    heheh..
    dpt kmisen x/

    ReplyDelete
  19. ok nnti akak upload pic
    hanie_luv_vespa: akak ne pon bulat gak, tp ok je bila kena gayenye..nanti akak aja tektik pakai tudung ne supaye xnak bagi nampak bulat..da beli, baru dapat tektik..huuuuu

    ReplyDelete
  20. hahahha. btol kata kak emy tu. tak semesty nye bulat tak leyh pkai tau! :))

    ReplyDelete
  21. adoiyai sgt teruja melihat ayat itu..
    hmm..
    akan ku beri jawapan nyer esok atau lusa...

    ReplyDelete
  22. secepat mungkin. hahaa. kang terlepas lak yg ko ske... suh mak beli skali. haha

    ReplyDelete
  23. tukar name tudung syria jadi syira..x bnyak beza kot...hahhaa

    ReplyDelete
  24. mengong ko sue... meh2 dtg beli tdung mehh

    ReplyDelete
  25. neyra,
    cane na wat pembayaran?
    iera berminat sgtt ngan selendang plain kaler biru yg neyra pkai neh.

    ReplyDelete
  26. eh..tu bukan neyra.haha tu kakak saya. oh? yg chiffon awning ni? nak bayar leh je..bank in ke ape.kan iera duk kuantan. kita jmpa je la. senang cite :)

    ReplyDelete
  27. eh..tu bukan neyra.haha tu kakak saya. oh? yg chiffon awning ni? nak bayar leh je..bank in ke ape.kan iera duk kuantan. kita jmpa je la. senang cite :)

    ReplyDelete
  28. item adalah sgt hot..huhuhu
    tapi ati aku mmg hot sebab xpasal2 aku plak yg perang..tp sori beb, bende2 xde pekdah ne, mak xkose nak layan..bukan dapat duit pon..

    ReplyDelete
  29. uh? ape kak? ta paham.... blurr.

    ReplyDelete
  30. aku bila da dirasuk jin mmg emo.. so bia je la mereka dgn golongan yg setaraf mereka...
    ko xpaham, buat2 je paham..
    weh bisnis cepat weh..tdo lagi la tu...

    ReplyDelete
  31. hahahah. mcm tau je eyra br bgn ni hah. wakaka. :)) biasa ah kak. selagi tak tengah hari, ta bgn. hik3

    ReplyDelete
  32. shira...
    selendang plain 2 aku nk warner itam...
    yg 2 konfim k...

    ReplyDelete
  33. oke dear :) nnty aku bgtaw bos aku...


    "kak emy...nak syria 10, selendang hitam 1....!!"

    ReplyDelete
  34. hahhahaha. semenye di hujung jari. menggunakan berukband jek. ahha

    ReplyDelete
  35. cane nak pkai tu eyra tudung tu?..hahaa

    ReplyDelete
  36. mula2 pkai yg kecik tu kat dlm..then sarung yg plak yg luar.. senang pki, ta payah gosok. beli2. :)

    ReplyDelete
  37. murah gak ek chiffon niyh..
    aku nk bli...tp...warner putih der?
    putih sumer...der x?
    woit...inner 2...orang cam aku leh pakai x?
    muat ngak?

    ReplyDelete
  38. hehehe. syria tu putih seme pon ade. syria plain. yg chiffon ni ta pasti ade ke tak. inner ade saiz XL... hitam la... adek aku pkai oke jek? besar gak bdn adek aku. :)

    ReplyDelete
  39. hanie_luv_vespa: chiffon awning telah pun ko copkan yg serba putih untukmu..sila kontek n e y r a scpt mungkin..slpas 3 hari, peluang dibuka kepada yg lain

    ReplyDelete
  40. hahahaha
    gila ah pesanan. haha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S