Certified Ethical Hackers T-Shirt

3:29 am

hah, si Pisyek Kumar tu ingat, dia je boleh buat entry macam ni? aku pun boleh. jum baca entry unpackaging Certified Ethical Hackers T-Shirt yang aku dapat sejak Rabu lepas ni.











gila bosan kan tengok gambar aku je? by the way thanks to EC-Council Academy Malaysia sebab bagi T-Shirt FREE ni. sangat bergaya aku pakai. lebih bergaya dari Pisyek Kumar tu. 

Oh ye, ada juga contest tentang baju ni. aku pertaruhkan gambar di bawah ni untuk contest tu.  tolong vote aku ok? How? senang je. cuba baca kat bawah ni:




1. Click LIKE this page first: http://www.facebook.com/eccouncilacademy

2. Click LIKE on my photo at The Best CEH Picture Posting Competition album: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150291962545359&set=a.10150282564620359.378373.68692085358&type=1

Thank you all! much much love ♥


You Might Also Like

11 comments

  1. ape kes tangkap gambar kat situ..takde antu ke? ;P

    ReplyDelete
  2. blackrose AGAGAGAGGAGA


    REeez; tu la kampung gua. :p

    pisyek; ada tuuu

    ReplyDelete
  3. hacker ape tu dok kat pokok kayu.. pastu dok kat perigi plak.. ju-on keluar satgi baru tau.. hak3..

    ReplyDelete
  4. gempak jugak design T-Shirt Certified Ethical Hackersni

    ReplyDelete
  5. anarm; mmg tnggu Ju-On hahahahahaha. perigi buta tu

    wazy; ngeeee ada 2 design

    ReplyDelete
  6. Gimana cara ngevotenya Ey...

    ReplyDelete
  7. bang iwan, cara ngevote nya ada disitu...

    ReplyDelete
  8. cmne ieyra weh? menang? hehehe.. xD

    Entri terkini: Contest Peace No War Muna

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S