Pertandingan Komen Terbanyak di Reezluv.com

10:45 am


siapa Reezluv.com ni? tetibe je interframe secara ekslusif dalam ieyra.com ni kan? Reezluv.com ni abang jambu berblog pink. katanya blog dia pink sebab tunang dia pun nama pinkie kan? eh eh terkantoi pulak reveal status abang jambu ni. maap, aku taknak semua pembaca blog aku ni terpikat dengan senyuman jambu kau kat atas ni.

semalam balik tengok wayang bersama rakan maya dalam kesamaran malam aku baca entry dalam blog abang jambu. heh? ada contest lah! Pertandingan Komen Terbanyak di Reezluv.com? hah hadiah semua masyuk dowh! (tetibe bahasa rempit keluar). meh cikedaut hadiah-hadiah yang ada:



Tempat Pertama



Tempat Kedua



Tempat Ketiga



hah, teruja tak semua hadiah atas ni? cool gila kan? kalau ikutkan hati aku memang aku nak semua hadiah je rasa. tapi tak tahu lah dapat ke tak kan? heh, apa syarat-syarat pertandingan, baca kat entry Pertandingan Komen Terbanyak di Reezluv.com tu ok? cepat lah join, nanti semorang mkenyesal tahu! jangan sampai #AdindaEvans pun join nanti. siapa AdindaEvans tu? heh, takde kena mengena betul lah. selamat bertanding!




contestDH2



You Might Also Like

3 comments

  1. nak gak selit adindaevans tu..hahaha..

    amboi, kemain reveal status aku..hahahaa

    ReplyDelete
  2. good luck =) memang ramai yang join..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S