CONTEST PEACE NO WAR

3:01 am









adik Muna buat contest, saya datang support. 
maaflah Muna, kakak macam orang gila di atas ini. 
tak macam Abang Pisyek kamu tu. kacak bergaya, padat lagi! 
heh?



Syarat-syarat untuk menyertai contest ini:

[-] Mesti follow belog adik Muna.
[-] Buat satu entri seperti entri tentang "Contest Peace No War" ini.
[-] Letak banner contest ni dalam entri tersebut.
[-] Sertakan satu gambar PEACE.
[-] Mesti gambar anda. jangan bagi kucing kat rumah buat PEACE.
[-] Tinggalkan link entri anda kat entri blog Muna ni.
[-] Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan anda. (saya tag Fadil, Reezluv dan Amal)
[-] Tarikh tutup penyertaan adalah 10 Julai 2011.


You Might Also Like

2 comments

  1. kalau abang pisyek tak menang, tak tau la nak cakap ape. hehehe.

    Entri terkini: Contest Peace No War Muna

    ReplyDelete
  2. haha . ni ke gamba gerak2 akak cakap ? btw , comel :)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S