De'Xandra Perfumes - mudah dibawa travel dan tahan lama!

6:33 am



Siapa suka perfume? Mestilah semua orang suka bau wangi sentiasa kan? Lebih-lebih lagi perempuan. My fav perfume is Flora by Gucci tapi nak beli original bottle mahal gila lah nak dekat RM400, terpaksa pakai jimat-jimat. Tapi sejak kenal dah dapat tahu pasal De'Xandra Perfumes ni terus poooofff! MASALAH SELESAI! Inspired Perfume by De'Xandra Perfumes lah jawapannya!


De'Xandra Perfumes ialah perfume EDP yang tahan lebih lama setanding original iaitu ketahanan baunya selama 8 jam atau lebih. nama pun inspired perfumes, so De'Xandra Perfumes ni semuanya diinspirasikan daripada perfume jenama antarabangsa yang terkenal dan laris di pasaran.


FOR HIM:




FOR HER:

 


Ciri-ciri De'Xandra Perfumes:

- 35ML EDP perfume
- Inspirasi jenama antarabangsa
- Mudah di bawa travel
- Tahan lama (lebih 8 jam)
- Boleh dibawa solat (halal)
- Produk bumiputra
- Setanding produk antarabangsa
- Menepati citarasa dan permintaan rakyat Malaysia

Lihat senarai pun dah macam aummmmm rambang mata nak memilihnya hah! Semua faveret bau ni. Satu ciri yang saya paling suka tentang De'Xandra Perfumes ni ialah saiznya 35ml. Saiz botol yang paling sesuai di bawa travel untuk backpacker tegar macam saya. Ye la, travel pun nak wangi jugak sebab kadang-kadang dah pikul backpack berat tu berpeluh ketibas apa semua ada. Oops! Dan ia juga senang dibawa ke events! Letak je dalam handbag pun muat. Setel masalah kan?


Macam mana nak nak beli De'Xandra Perfumes ni? Hah dengan harga hanya RM 65.00, anda boleh beli De'Xandra Perfumes ni dengan contact Cik Chettakiomey kita dibawah:

Tel: +60132644310 (Lia)
Instagram: @chettakiomey









You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S