Ning Baizura Duta Pusat Kesihatan Sweatspa

1:04 am




Sweatspa diasaskan oleh Sabrina Tang sejak 2014 dengan tujuan membantu mereka yang ingin meningkatkan tenaga dan kecantikan. Sweatspa adalah jenama kesihatan yang menyokong proses berpeluh untuk kesihatan yang lebih bagus, dilengkapi dengan terapi gred medikal Sunlighten Full Spectrum Infrared. Wah menariknya sebab kalau lebih banyak berpeluh, lagi banyak toksin dalam badan akan keluar kan?






Dan dengan kejayaan cawangan-cawangan yang telah dibuka, Sweatspa telah melantik dan mengumumkan penyanyi pop dan R&B Malaysia, Ning Baizura sebagai duta Sweatspa. Siapa je tak kenal Ning Baizura kan? Ning terkenal dengan wataknya di dalam filem Malaikat di Jendela dan Muallaf, dan telah memenangi pelbagai anugerah termasuk Anugerah AIM, Voice of Asia, dan Best Artiste Development Award.

 Sebagai wakil jenama dan jurucakap untuk sweatspa, Ning menyokong kepentingan berpeluh untuk kesihatan, bersama dengan mengekalkan diet yang seimbang, kerap bersenam, dan mengekalkan cara hidup yang sihat. Beliau juga seorang ibu kepada seorang anak, dan berpendapat bahawa Sweatspa adalah penyelesaian ideal untuk penjagaan kesihatannya apabila menguruskan jadualnya yang padat, yang merangkumi keluarganya, kerjaya sebagai penyanyi, dan juga sebagai usahawan. Ya, mula-mula dulu Ning datang buat terapi di Sweatspa ni seminggu sekali tapi sebab best sangat hasil dari terapi kat sini, Ning datang 3 kali seminggu sekarang. Fuh! Patut lah makin glowing, slim dan cantik.



Di Sweatspa, terapi membantu badan kita berpeluh untuk mencapai kesihatan yang optimum. Berbeza dari sauna tradisional, setiap kabin dilengkapi dengan terapi gred medikal Sunlighten Full Spectrum Infrared dan menekankan keselamatan dan keselesaan, untuk menyahtoksik, menenangkan dan menyegarkan badan. Patut lah rasa macam kagumnya tengok founder Sweatspa ni. Cantik gila even dah berumur 50 tahun ++. mantain je muda dan cantik.




Terapi sinar inframerah sudah terkenal tetapi sauna inframerah Full Spectrum adalah peneraju yang merangkumi inframerah dalam jarak dekat, sederhana dan jauh. Ini bermakna terapi boleh diprogramkan untuk menyasarkan masalah-masalah tertentu. Terapi sauna inframerah Full Spectrum juga membantu merawat luka dan meningkatkan imunisasi, dan bagus untuk meningkatkan peredaran darah dan merelakskan otot.



Tak sabar nak try Sweatspa ni nanti.
Jom pergi ramai-ramai!

Sweatspa BSC
 S122, 2nd Floor, Bangsar Shopping Center,
285, Jalan Maarof, Bukit Bandaraya,
59000 Kuala Lumpur, Malaysia
Telephone : 603 2011 6088
Fax : 603 2011 6088
E-mail : info@sweatspa.com

Sweatspa Atria 
 F41, 1st Floor, Atria Shopping Gallery,
Jalan SS 22/23, Damansara Jaya,
47400 Petaling Jaya,Selangor
 Telephone : 603 77318248 / 6012 5306 088
E-mail : info@sweatspa.com

Sweatspa Plaza Gurney
 170-04-80/85, Plaza Gurney,
Persiaran Gurney, 10250 Penang, Malaysia
Telephone : 604 229 1088 / 6012 475 2088
E-mail : info@sweatspa.com

Sweatspa Too
 L2-05, Level 2, Gamuda Walk,
No. 12, Persiaran Anggerik Vanilla,
Kota Kemuning, Syeksyen 31,
40460 shah Alam, Selangor
 Telephone : 603 5525 8788 / 6012 8388 322
E-mail : enquiry@sweatspa.com



You Might Also Like

1 comments

  1. Bestnya dap at bergambar dgn Ning. I rasa bertuah dpt kawan dgn ieyra di sini.. I baru siap tulis blog I di http://secret-spices.blogspot.com

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S